Egentligen ingen idé med blogg...

... eller vad tycker ni, mina trogna läsare som alltid får se samma inlägg? Nu är det fem månader sedan jag uppdaterade sist - och mycket har hänt.. :)

Nu ska jag och Dennis ta studieuppehåll och flytta tillbaka till Gällivare för ett år.. Om drygt två veckor åker vi upp med allt pack och ska bo i en etta i stan, fast innan dess ska jag hinna göra en tenta som är om tio dagar.. Och nej, jag är inte den bästa på att plugga.. Jag har ingen motivation och ork, men jag ska klara den, det ska jag ge mig tusan på! Lite har jag läst, men det är väl mest att sätta sig in i allt sedan i våras, som är det värsta. Det känns som att jag inte har något liv nu fram tills den 5 september då tentan är. Efter det får jag börja leva igen :) Skööönt!

Jag är så uttråkad! Här sitter jag med världens förkylning (sedan igår) och fördriver tiden framför teven och självklart är det inget bra på den när man behöver det.. Dennis är på "gentlemens night" med sitt nollegäng. =) Han är borta varenda kväll och många gånger även dagarna och lär de nya statistikstudenterna det hårda universitetslivet med massa alkohol :)

Vad sjuttsingen ska man göra när det känns som att man har gjort allt man kan och orkar? Det är sååå tråkigt! Jag får väl ta och dricka lite honungste (vilket det känns som att jag gör dygnet runt för att inte halsen ska göra ont) och sitta och fördriva tiden en halvtimma till tills sex and the city börjar :) Åh, jag längtar!

Jag får säga som Rachael Ray (ja, jag ser mycket på tv) "vi ses när vi ses"! :)