Dopfin

På väg till lillkusinen Samanthas dop :)


Leka med bilar

Vi vet inte riktigt när eller hur Linus har kommit på att man kan köra omkring med leksaksbilar - och dessutom från rum till rum, men det gör han som om han inte gjort annat förr. Favoriten är morbror Mickes gamla röda bil, som ju ändå har 22 år på nacken. :)


Lycka

Nya Pandurokatalogen damp ner i brevlådan tidigare idag. = Lycka!! ;)


Stigande feber

Bläää! Pratade just med mamma och började frysa nåt så ofantligt mycket så jag kröp ner under täcket och ligger inkurad där nu. Mamma sa att jag håller på att få mer feber eftersom jag fryser så. SUCK! Jag har så ont i kroppen så att det är galet! Aj, aj... Det värsta av allt är nog att det både igår och idag (alltså under mina sjukliga dagar) har varit och är sånt toppenväder ute. Nu först har den riktiga sommarvärmen kommit och jag kan/orkar inte njuta av den. Morr!


Sjuka

Jag och Linus har blivit jätteförkylda och jag har dessutom fått feber. Jag hoppas bara att Linus slipper det. Snart kommer Dennis hem från utbildningen, vilket blir skönt eftersom jag får slappna av lite då och kanske får en chans att vila lite och kanske rent av bli frisk. Imorse somnade Linus i min famn när vi tittade på Barnkanalen, stackars lilla sjuklingen!


Kalas

Idag var vi på kalas hos kompisen Liiam som fyllde 1 år. :) Vi fick gott fika (även glutenfri tårta). Det blev massa bus och lek med Liiam och kusin Nadja (Samantha sov mest) och Liiams granne Juni. På hemvägen fick Linus en blå ballong med helium i. Den hängde vi på vagnen när vi promenerade iväg till farmor och farfar. :)


Maunu

Så här hade vi det i Therese och Tomas stuga i Maunu, vid Torneälv och Övertorneå, i helg. :)