I chocktillstånd...

Min moster Marlene kom hit strax innan nio ikväll för att vi skulle titta på Ghost Whisperer, men vi hann bara börja titta innan en läkare från distriktmottagningen ringde. Marlene hade varit där tidigare ikväll på grund av sådan smärta och besvär från sin bihåleinflammation och nu ringde doktorn och sa att hon behövde komma in ikväll på en akut röntgen av bihålorna och hjärnan då läkaren misstänkte hjärnhinneinflammation. Läkaren sa även att risken var stor att hon skulle behöva bli inlagd.

Hoja.... Jag är alldeles skakig och att efter en jättetuff dag på jobbet som sedan resulterade i apati och trans, få höra sånt här, gör nog reaktionen större än vanligt. Men sedan är jag ju också en sån person som oroar mig så mycket för andra och tycker det är fruktansvärt jobbigt när folk runtomkring mig inte mår bra.

Hoja... Jag känner mig alldeles rädd och nojig av alla sjukdomar i hjärnan som min nära råkar ut för. Det är jätteläskigt. Fan, först pappa med sin återkommande hjärntumör som inte vill försvinna och nu Marlene med hjärnhinneinflammation. Hoja.... Efter pappas hjärntumörer har jag börjat tänka lite mer allvarligt på komplikationer i hjärnan.....

Och ensam hemma är jag också... Fasiken, nu får Dennis komma hem från jobbet...


Jag är kär

Japp, så är det. Jag har fallit handlöst för så många grejer nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till för det är ju inte billigt att tillfredställa mig just nu. Igår kom H&M-katalogen och jag är väl uppe i runt 3000 kronor - om jag sållar. Skit! Och jag har hur länge som helst trånat efter IKEAs MALM-byrå... Där är det två grejer som saknas: pengar och smidig, billig transport hit...

Och alldeles nyss, när jag kollade igenom reklambladet såg jag en mobil som jag blev alldeles galen i. Gud, så himla snygg den är!!


Vill ha!!!!


*suck* Att man inte är rik... Men jag kan ju säga så mycket, att genom att jobba åt kommunen blir man inte det... Skit!! =(


Så blir figuren snygg!

Alltså, nu har jag varit sjuk sedan i tisdags med världens jäkla förkylning och feber (trodde nästan att jag skulle dö där ett tag) och är fortfarande inte frisk. Finns det månne någon bli-frisk-dans som jag inte vet om?

Några dagar har jag känt att jag har en sån himla träningsvärk i magen, men har inte alls förstått hur sjuttsingen det kan komma sig - jag har ju bara suttit vid datorn och teven och absolut inte gjort någonting ansträngande (har t.o.m. blivit helt anfådd bara genom att äta!). Till slut kom jag på varifrån min träningsvärk kommer: jag har snytit mig så jäkla mycket att magen har tränats i fem dagar nu. :D

När man tänker på det är det ganska smickrande för figuren att vara jätteförkyld:
1. man tränar magen och
2. man har ingen matlust
Alltså blir man helt slim och tränad på samma gång. Fast för utseendet i övrigt är det verkligen inte smickrande när man ser helt sliten ut med glansiga röda ögon, röd näsa och är helt ofräsch. Inte undra på att folk tar avstånd när man är sjuk. Det är inte för att de är rädda att bli smittade, utan för att man ser förjävlig ut då och de kan inte riskera sin status för att bli sedd med en. Nu vet vi. :D Ah, det är därför Dennis och hela hans familj har flytt till Torneträsk över helgen!

Hoja, som sagt var har jag varit sjuk i fem dagar nu och har inte varit utanför dörren på hela tiden, inte ens ut på balkongen för att vifta med tårna. Men idag kände jag att jag skulle ha blivit tokig om jag inte hade kommit hemifrån. Jag hade till och med börjat prata med mig själv - och då har det gått för långt - så Micke fick skjutsa mig till föräldrarna som också var jätteförkylda (anledningen till varför de kunde ha mig på besök - vi såg lika förskräckliga ut allihop). :D Det var såå skönt att komma ut från den här lägenheten och träffa folk och prata på annat sätt än via sms eller på FB. =)

Grejen är bara den att direkt jag kom hem igen satte jag mig vid datorn och började skörda på min gård i FarmVille på FB - har ni inte fastnat än, gör ni det snart och då är det kört (se bara på mig). =) Så nu kommer jag inte därifrån. Usch, usch! Och vid åtta måste jag sätta igång datorn och skörda igen, för då är pumporna klara. Beroende? Jag? Ooh, ja..... :S
"Mitt namn är Therése och jag missbrukar FarmVille"
"Hej Therése!"
Inte långt ifrån, tro mig. :D

Nu ska jag försöka stänga av det här. :D

Natti natti!

Tjuvstart med födelsedagsfika

Jepps, nyss har Jessie, Limpan och farmor (!) varit här på födelsedagsfika. :) Jag hade gjort havresmulpaj med jordgubbar och vaniljsås och farmor tog med bullar. Det var jättemysigt. :) Och så fick jag lite presenter också; fyra muggar (hehe, de sa att jag ju behöver sånt, haha) i mintgrön och jordgubbste av Jessie och Limpan och av farmor och farfar fick jag en popcornskål som ser ut som såna där popcornpåsar som de har på cirkusar och sånt.. :)

Imorgon kommer nog alla andra. Haha. Till dess ska jag ha hunnit baka chokladmuffins med Polly och Riesen i, en chokladmoussetårta, sega chokladrutor och biskvier. Japp, fortfarande älskar jag choklad och tvingar mina gäster att äta det. :) Fast i år har jag ju även pajen. :) Jag har inte kunna göra chokladmoussetårtan och biskvierna än för till det ska man ha riven mandelmassa och nu när jag har inflammation i mina axlar kan jag inte riva det och Dennis hann inte innan jobbet. Men det blir till imorgon. På riktiga födelsedagen. :) 22 år.. helt lagom, tycker jag. :)

Pussokram