Dundret runt

Redan innan tuppen hade vaknat var Dennis uppe och hade hunnit fara iväg till Dundret med sina föräldrar för att åka Dundret runt. Dennis och Kaddi åkte 3-milen och Krolle åkte 5-milen. Alltså, för er som inte vet, Dundret runt är en tävling där man på längdskidor åker runt Dundret, alltså någonting som jag aldrig skulle få för mig att göra. ;)

Under tiden de galna skidåkarna med på tok för mycket energi åkte runt vårt kära berg, sov jag, Linus och Molly så sött här hemma i värmen. :) Fast skidåkarna hade faktiskt superbra väder, märkte jag när vi vaknade för blöjbyte vid åtta-tiden. De hade strålande solsken och blå himmel. :)

När Dennis hade hunnit komma hem igen for jag iväg på stan med mossis Marlene. Jag köpte en pyjamas, en body, en tröja och fyra par strumpor åt Linus. :) Sedan åkte jag till farmor och farfar på en snabbvisit och blev bjuden på supergod middag, innan jag var tvungen att åka hem så att Dennis hann nyttja sin gratisbiljett in på badet för att basta.

Jag matade Linus och vi somnade båda två och sov i nån timme innan vi vaknade där vid åtta och Dennis undrade vad vi skulle beställa för mat. Det blev pizza som vi åt i mörkret under Earth hour. :)

Nu har Dennis och Linus gått och lagt sig och jag sitter uppe och kollar på Sing along, men funderar på att byta till ett avsnitt av Chuck... kanske jag gör det. :)

Earth hour

När klockan började närma sig halv nio nu ikväll, upptäckte jag att det inte är lika lätt som förut att ha släckt lamporna hemma när man har en liten bebis som är vaken och pigg och uppe och vill leka.. Vi har släckt överallt förutom en läslampa i vardagsrummet. Linus måste ju få se någonting. :) Men vi gör så gott vi kan iaf. :)

5-månaders kontrollen framflyttad!

Imorse var jag tvungen att ringa till BVC och säga att Linus har feber eftersom vi har 5-månaderskontrollen med honom imorgon då han ska få vaccin också. Barnmorskan tyckte inte att det var någon bra idé att vi skulle dit då, så hon bokade en ny tid för Linus den 13 april (tre dagar innan han blir sex månader, men men... Det spelar väl ingen roll.). Som tur är fick vi en ny fredags-tid för det. Jag uppskattar verkligen fredagstiderna eftersom Dennis ju är ledig om helgerna och då kan hjälpa till när lillvännen blir sjuk av vaccinet. :)

Linus ligger och sover nu. Han har sovit i princip hela dagen - och natten... och gårdagen! Men han behöver väl det nu för att friskna till. Hoppas han börjar må bättre snart och slipper vara varm som en kamin.

Förresten åt Molly lite av sina kulor igår kväll. :) Men det är ju bättre än ingenting! :)

Hoppsan Kerstin!

Tänk! Jag trodde aldrig att jag skulle ha någon bra upplevelse med Försäkringskassan, men se på tusan! det hade jag nyss! Av någon anledning hade min ansökan om föräldrapenning som jag gjorde i slutet på februari till sista mars, inte blivit helt klar och därför inte registrerats, så när jag nu väntade på att få mina pengar här i slutet på mars, och jag inte fick dem gick jag in och kollade på min sida på F-kassan och upptäckte att jag tydligen inte ansökt.

Då gjorde jag en ny ansökan den 27 mars från den 21 februari till den 30 april, men tänkte att jag nog måste ringa till F-kassan och höra när jag skulle få den utbetalningen. Tjejen som jag pratade med sa att hon skulle kolla om hon kunde fixa en utbetalning till mig snart och det gjorde hon. Jag kommer att få pengarna från 21 februari-20 mars nu på måndag den 2 april. Toppen! För det är inte så lätt att betala räkningar och kunna köpa mat och dylikt om man inte har pengar... Dennis pengar räcker ju vekrligen inte hur långt som helst. :P

Jag måste dock fråga någon rik och jag får låna några tusen till måndag så att jag slipper få massa betalningspåminnelser och förseningsavgifter för räkningarna som ju ska betalas senast imorgon...

Men att jag skulle få en positiv upplevelse efter ett samtal med Försäkringskassan trodde jag aldrig att jag skulle få, så nu tror jag att jag måste köpa en Trisslott... ;) Plötsligt händer det!

Febergosse

Linus har fått feber - igen! Lillgubben... Usch, så jobbigt han har det idag. Han har varit jättehängig och -klängig och ledsen och gnällig... :( Stackars lilla hjärtat! Till råga på det har han nog spytt upp allt han fått i sig idag - även Alvedonen, men jag törs ju ändå inte ge honom mer förrän det gått åtminstone fyra timmar..

Idag har Mathias varit här och hälsat på. Han har mest spelat Little Big Planet och jag har varit med Linus. Sedan kom mamma också och hon hade med sig en Vienettatårta. Just då kom Dennis hem från jobbet och vi alla smaskade i oss glassen.

Sedan åkte mamma och Tia hem och Dennis och Mollsan drog ut på en lång skidtur. Då kom Simon och hälsade på. Vi teade och satt vid varsin dator (haha!) och pratade. :)

Nu är Dennis på Dollar, Molly och Linus sover och jag passar på att sitta här. Om inte Linus mår för dåligt senare ska jag fara till Marlene och kolla på Grey's som ju börjar klockan nio. Då får Linus stanna hemma med pappa. Men jag vet inte än. Det känns dumt att åka iväg från honom när han är sjuk.

Usch, vad arg jag blir!

Jag sitter hos Dennis familj och läser KP (Kamratposten) som även jag prenumererade på när jag var liten. På uppslaget "kropp och knopp" hittade jag den här frågan.


Vad är det för jävla idiot till lärare?! Stackars lilla kille! Pojken trodde säkert redan innan han pratade med läraren om hur han känner att han var "konstig" eftersom det är väldigt vanligt. Snacka om att förstöra! Jävla lärare! Läraren har ingen rätt att säga så där och göra sin elev osäker och dumförklarad. Och vad är det för jäkla idiotiregel att man inte får känna så om man är under 18 år?! Den läraren borde inte få jobba med barn eftersom det är han/hon som eleverna tyr sig till och litar och tror på. Denne person lär ju eleverna om världen och det där är FEL att lära ut!

Ett utdrag av vad KP svarade som jag tyckte om: "Kanske blev du ledsen eller arg när din lärare sa så? Det blir lätt när någon säger att ens kärlek är fel. Ingen har någonsin rätt att ifrågasätta eller se ner på att du gillar killar. Det du känner är fint och värdefullt."

Varför kan man inte bara acceptera folk som de är? :(


Inget fel!

Mollsan är inte alls sjuk. Blodprovet var jättebra. Det finns inget fel med henne. Det kan vara att hon är lite skendräktig och att det är därför som hon inte äter så bra, men det är ingen fara iaf. Sånt kan hålla på i flera veckor, men hon får ju ändå i sig lite och har i te gått ner i vikt eller så, så det gör ingenting. Hihi, kanske hon tror att Linus är hennes valp. ^^

Nu väntar vi på papperet som veterinären skriver ut och sedan får vi fara och hämta Linus från farmor och sedan hem igen. :)


Blodprov

Nu väntar vi på analysen av blodet, men allt verkade helt normalt, tyckte veterinären. Hon verkar vara lite skendräktig bara. :)

image description


På väg till vet.

Det var visst akut, sa de, så nu är vi på väg. Hoppas allt går bra. Min sötgumma. Jag är så nervös!

image description

image description


Mollsan har blivit sjuk

Under en tid nu har Molly ätit väldigt dåligt, men när hon inte ens ville ha sin favorit - ostskivor - var det dags att ringa i varningsklockorna... Marlene fick kolla igenom hennes mun och tänder idag, men liksom vi, kunde hon inte hitta nåt fel och nån orsak till varför hon inte äter. Däremot såg hon att Mollys tandkött var jätteblekt, vilket inte vi sett/vetat att det inte ska vara ljust... Det verkar som om Molly har blodbrist efter löpet som slutade för ca två (eller är det tre?) veckor sedan. Marlene som är "stammis" hos veterinären ska ringa dit imorgon bitti och be att vi får komma in med Mollsan. Hoja, jag hoppas att det inte är något allvarligt och att det fort och smärtfritt går att fixa. Och jag hoppas att det inte blir alltför dyrt...... :(


Lek

Vi hälsar på hos min mormor och morfar och Linus leker på golvet. Jag och Marlene fikar. :)


Sussa i vagnen

Linus sover så gott ute i vagnen här hos min mormor och morfar :) Vi promenerade hur för över en timma sedan och han sover fortfarande där ute. Det är första gången han sover ute i vagnen, förutom när vi promenerar. Jag har kollat till honom tusen gånger bara för att mammahjärtat säger det. ;) Lite läskigt var det i början att låta honom vara där själv, men nu går det jättebra för mig. Jag fick te och kladdkaka med grädde av Marlene, så jag lugnade väl mig. ;D


Magisterexamen?

Jag tror på riktigt att det inte är meningen att vi vanliga, dödliga människor ska förstå oss på viktiga, byråkratiska grejer, till exempel skattedeklarationen (bara det är ju ett onödigt långt ord...!). Jag har nyss varit inne på Skatteverket.se och deklarerat, men innan jag kom på hur sjutton jag skulle göra, när jag ändå hade loggat in. Och när jag väl hade hittat stället där jag kunde se mina uppgifter, skulle jag ju faktiskt kunna förstå vad sjuttsingen det stod och vad allting betydde. Gaaah! Jag kände att jag ville dra mig i håret! Jag tror att de (egenkategoriserat menat de "viktiga" och "fiiiiina" människorna i vårt land) har tänkt att man måste ha en magisterexamen i kärnfysik eller något liknande för att förstå allting helt ut...

För inte är det väl bara jag som inte förstår allt där? Eller...? :D




Ps. jag får tillbaka pengar på skatten! Välbehövligt för en mammaledig, fattig kyrkråtta? Oh, ja! ;P

Mardrömmar

Det verkar som om Linus har börjat drömma mardrömmar. Mitt i allt när han sover så sött och fint, så så kommer "ledsna läppen" fram och den följs av världens ledsnaste ansikte och jättetårar och skrikgråt. Stackars liten! Men om jag är där och kan trösta direkt, somnar han om och blir nöjd igen. :)

Knas i magen!

Inatt var Linus jätteledsen. Han bara skrek och skrek och kunde inte sova. Det verkade som om han hade ont och vi antog att det var i tandköttet eftersom tänderna ju är på väg, så vi gav Alvedon där vid 03:00. Inte så långt efter det lyckades han äntligen somna.

Men, imorse när Dennis bytte Linus bajsblöja såg han att det var blod i bajset. Jag, som höll på att göra mig i ordning för tandis, började ringa till barnmottagningen och de sa att de skulle ringa upp Dennis eftersom jag inte skulle vara hemma.

Happ, jag for till tandläkaren efter att jag hade fotat blodet i blöjan med min mobil (för att kunna visa Linus läkare) och satt där och väntade. Jag hade tid 10:30, men fick inte komma in förrän 11:10, tror jag. Under tiden fick jag veta att Dennis och Linus skulle in till barn 11:30, så så fort tandläkaren hade satt den riktiga fyllningen i tanden sprang jag över till sjukhuset och letade upp rummet där killarna var och träffade doktorn.

Jag var där ca 11:45 och då höll doktorn på att undersöka Linus och se om han hade någon spricka i ändtarmsöppningen, som de trodde att han hade, men hon hittade ingen och såg inte heller något blod därifrån. Jag fick veta att Dennis hade visat en bild på blodet i bajset, som han hade tagit när han bytt blöjan strax efter 11. I den laddningen var det mer blod än innan! Däremot sa läkaren att hon trodde att det kunde vara att det blödde i Linus slemhinna i tarmen, men att det inte var farligt. Han hade iaf inte ont när läkaren kände på magen. Läkaren trodde inte heller att han hade haft ont under natten på grund av blodet, utan på grund av tänderna... Vi ska vara uppmärksamma om han blöder veckan ut och då kontakta dem igen, samt om han får en sån där skrikattack som han hade inatt, när han hade ont.

När Linus hade bajsat senare, där vid 14, hade han bara pyttelite blod i bajset. Hoppas att det inte fortsätter. Det kändes väldigt skönt iaf att det inte verkar vara något farligt - om än läskigt!

Slödag

Idag är det en seeeeeg dag! Jag har bara slöat hela dagen. Usch, fy och blä! Jag har täntk åka iväg till Dollar och köpa engångstallrikar och någon annanstans för att leta efter gipspulver.

I fredags, när Linus blev fem månader gammal, öppnade vi nämligen hans gips-avtryckskit, som vi köpte med presentkortet till Expo som han fick i doppresent av Ulrika, Robin och Julia. Grejen var bara den, att innan vi tryckte hans fot i leran och var nöjd med resultatet, hade gipset jag redan innan blandat, hunnit torka. Så vi fick blanda den andra påsen med gips, den som skulle vara till den andra foten, för att kunna hälla i. :( Så... Vi har bara en fot nu. Jag har tänkt köpa gips i flera dagar, men det har inte blivit. Sedan, när jag har köpt gips, ska vi göra den andra foten och låta den torka och till sist sätta fast de små gipsfossingarna i ramen som var till. Sedan ska jag göra många fler avtryck med trolldeg och gips, när jag har en hel påse med gips... ;) mohahahahaha!

Ikväll är det Desperate Housewifes på tv igen, så Marlene kommer hit för att titta på den med mig.

Imorgon ska jag till tandläkaren och göra en permanent fyllning/lagning till min rotfyllning och då ska Dennis och Linus på babymassagen. Jag hade gärna gått på den jag också, men jag hinner inte eftersom tandis är 10.30 och massagen 11.00 - i Malmberget.. =/ Men Dennis får väl lära mig det han lär sig. :)

Näää, nu ska jag gå och göra nåt... eller nåt.. :P

Helt ofattbart!

Det är rätt mysigt ändå att Linus nästan alltid letar efter mig med blicken, att han vill ha koll på vars mamma är. :) Jag menar, jag är ju ingen fantastisk människa, men ändå är ju jag (och Dennis) den bästa personen som finns för Linus. Visst är det otroligt att man inte känner sig som någon speciell, men ändå är någons allt? :) ♥


Dax för sockar!

Alldeles strax knatar jag, Dennis, Linus och Molly iväg till marknaden. Idag ska jag köpa sockar till mig och så ska jag kika på ståndet med djurtillbehör. Jag kan inte heller låta bli att kika på Busmonsters stånd eftersom hon har många, många fler olika tyger än Småfjäll (dock är hon ju mycket mer etablerad så det är ju inte så konstigt), men hon är dyrare! Jag ska kolla om hon kanske har nåt speciellt marknadspris utifall att jag tycker att jag inte kan låta bli att köpa nånting litet till Linus därifrån. :)

Vi syns i vimlet! ;P

5 månader och rullar runt!

Den här killen lärde sig alldeles nyss att rulla runt från rygg till mage! Åh, vad duktig han är! Han blev 5 månader idag och lärde sig det på samma dag. Hihi, vilken stolt mamma jag är! :)

Nu ska vi gå och göra 3D-fot- (och hand-?) avtryck med lillvännen. :) Min lilla skatt!

Marknad i stan

Då har vi varit på marknaden! Jag, Linus och Molly gick dit tillsammans med Simon, "lämnade av honom" så att han kunde gå till sitt jobb, gick runt en själva en stund och mötte upp Dennis. Vi stannade i Småfjälls marknadsstånd och jag köpte några till dregglisar till min Småfjälls-bebis. ;)


Linus fick tre dregglisar, en halskrage och vantar med mitt älskade tygmotiv "En elefant balanserade" av sjukt fantasifulla tygdesignern Johanna Ahlard.


Jag köpte en mössa till mig själv, så nu är jag en Småfjälls-mamma! :)


Anti-skallhalsband

Idag har Molly fått låna ett anti-skallhalsband av min moster Micaelas hund Leo. Molly hade på den här hemma när posten kom och hihi, vad kul det var! Det går visst ett rykte på Posten, har Dennis berättat, att det bor en väldigt skällig hund i 31 c, vilket jag förstår helt och hållet varför de säger eftersom Mollsan blir helt galen när posten kommer. :S

Nåja, idag hade hon iaf på sig den när posten kom. Hon började tokskälla i vanlig ordning redan när hon hörde brevbäraren några våningar ner, men idag var det något annorlunda med att skälla, upptäckte hon. När hon skällde började halsbandet att vibrera och då blev hon alldeles förskräckt, kollade bak och sprang runt sig själv, gick mot vardagsrumsöppningen istället för att stå vid ytterdörren och började småmorra. Hon provade skälla igen, men upprepade samma reaktion. :D

Hihihi, vad roligt det var att se på. Visst skällde hon fortfarande när posten väl ramlade in i brevinkastet, men hon slutade hela tiden när hon kom på att det vibrerade och började att morra istället. Klart bra förbättring! :) Vi måste köpa ett eget sånt där halsband, ett för hennes egen viktklass, så att det har full effekt.

Förresten var Marlene supergo idag och räddade mig från att svälta ihjäl ;) genom att åka och hämta grillmat och lämna det hem till mig. Åh, supermoster! :) Ni vet, risken är ju stor att man svälter ihjäl när man inte har någon mjölk hemma att ha i teet om man skulle äta mackor - för inte kan man äta sånt utan att ha te till! ;)

Disney's lathet?



Är det bara av ren lathet som Disney har använt precis samma scener till olika filmer, bara att de har bytt ut karaktärerna och miljön? Eller körde de helt enkelt med tanken att det var ett vinnande koncept i en film, så varför inte ha det i alla? ;) I början satt jag och skrattade åt klippen för att jag tyckte att det var fränt, men mer mot slutet blev jag nästan lite småirriterad, kanske främst över Snövit och Marions dans som är helt identiska! Smarta var Disney iaf eftersom det är många, inklusive jag, som inte har tänkt på det här tidigare! Men, jag älskar Disney's filmer ändå, med eller utan deras lathet! ;)

Återbesök

Imorse var jag och Linus till läkaren på återbesök och allt var perfekt, sa doktor Lars. :) Toppen!

Imorgon blir Linus fem månader och är nu 69 cm lång och väger 7690 gram. Min storkille! :)

Tack Tess!

Tack så jättemycket för den jättefina nya bloggdesignen, Tess! :)

Jag tycker jättebra om den här designen, det känns som "jag". :) Vad tycker ni?

Hoppsan!

Jag och Linus var förresten på babymassagen idag och det var kul att få lära sig lite nya massagerörelser (kan man säga så?) så att vi kan mysa här hemma. Själva "lektionen" gick apfort - säkert bara tjugo minuter och jag var stressad genom hälften av den. Eftersom jag inte uppfattade att man bara skulle massera ett ben i taget, stressade jag på och försökte hinna med båda två, och försökte hinna ta mer babyolja hela tiden då den direkt sögs upp av Linus hud. Mitt i mina tappra försök att hinna med i rörelserna och samtidigt inte se alldeles uppjagad ut, kollade jag runt på de fyra andra mammorna ur vår föräldragrupp där de helt harmoniska satt och masserade sina små hjärtan - helt utan något tecken på stress. Jag började ana att det var ett ben i taget bara... Och det visade det sig ju att det var. Nåja, jag och Linus får massera här hemma i lugn och ro. Nu har jag ju fått lite extra tips iaf. Nästa vecka är det Dennis tur att gå på babymassage med Linus eftersom jag ska till tandis.

Efter massagen åkte vi och hämtade Molly som fått vara med Marlene och fått gå på långprommis med Micaela. Då åkte vi till min farmor och farfar och hälsade på. Linus morfar O var också där så vi myste lite extra. :) Farmor hade dessutom just bakat klart en glutenfri sockerkaka åt mig. Mums! :)

Egentid

Ni har ingen aning om hur skönt det är nu när Linus är lite större så att Dennis kan åka iväg med honom ibland och låta mig vara själv. :) Nu ikväll har Dennis tagit med honom till Perran för att kolla på hockey. Linus har självklart med sina hörselkåpor så att inte de små öronen ska ta skada och Dennis sa att Linus nog ändå bara kommer att sova under tiden de är där. Nu har jag varit ensam hemma med Molly i två och en halv timme och har njutit av att kunna sitta och titta på några avsnitt av Chuck (som ju inte är textad och därför svår att se när lillpyret är hemma och jollrar eller gnäller), druckit te, kvällsfikat och suttit vid datorn. Det är himla skönt att bara få vara Tessi igen (kortare stunder - skulle absolut inte vilja vara det längre än så) och inte "bara mamma". :)

Jag har pausat Grey's så jag ska starta den alldeles strax och fortsätta min egentid med att säkert vara tvungen att gråta lite. ;)

Imorgon tror jag att jag får en ny design på min blogg. Världens
bästa svägerska Therese har nämligen igår börjat knåpa på en ny design åt mig. Det är kul att hon tycker att det är så himla roligt att göra det och att hon erbjöd sig själv så jag slapp fråga! ;) Jag har försökt lite själv, men det är inte så lätt att komma tillbaka till hur man gör allt i Photoshop och med webkodning och sånt efter att jag inte underhållit mina kunskaper desto mer sedan gymnasiet. Jag menar, nu har jag ju en liten knodd som tar större delen av min tid, så jag känner inte riktigt att jag har möjlighet - eller ens vill (!) - försöka sätta mig in i det där just nu. ;)

Skönaste låten just nu


The Lonely Island feat. Michael Bolton - Jack Sparrow

Babymassage

Jepp, imorgon blir det babymassage för första gången! Det blir nog jättekul, men framförallt mysigt, tror jag! :) Det enda jag egentligen vet om det är att vi ska ha med en handduk och massageolja eller babyolja som också skulle gå bra. Jag och Linus ska vara där klockan 11 så vi får kolla om Molly får vara med Patric under tiden.

I övermorgon är det dags för återbesök till överläkare Lars på barnavdelningen. Det var han som lyckligtvis råkade vara på sjukhuset under sin springrunda på sin lediga dag just när Linus föddes och inte andades. Så han har tagit väl hand om mitt lilla hjärta. Lars ville själv vara den som får träffa Linus när han är ca fem månader för att se så att allt har gått bra och få se att han mår bra nu. :) Tänk, på fredag blir lillkillen hela fem månader! Vart försvinner tiden egentligen? Den måste försvinna i en massa mys och bus i alla fall. ;)

Det är MIN bebis!

Men för i helvete vad irriterad jag blir på folk som tycker att de kan ge smakprov på massa grejer till Linus - utan att ens fråga! Mitt i allt har han någons fingrar i munnen (BLÄÄÄ!!) och de är toppade med någonting som de tycker att han ska smaka. Vad fan, det är min bebis och det är jag och Dennis som bestämmer om han ska smaka någonting - inte någon annan. Vi har inte ens hunnit börja med smakprov till honom ännu eftersom han har varit sjuk (förkyld) så mycket nu sedan han blev fyra månader.


Ni kanske tycker att jag är fjantig, men det är faktiskt så att jag, tillsammans med Dennis, vill vara den som ger honom de första smakupplevelserna! Jag vill kunna skriva in i hans babybok om hans reaktioner osv. Men jaha, då är det redan försent! Flera gånger har folk hunnit trycka in deras fingrar i hans mun och bjudit honom på nåt som de tycker är smaskigt. Jävla helvete....

Och sedan att folk tycker att det är okej att trycka in sina fingrar i hans mun.. Nej fy! Inte ens jag låter honom suga på mina fingertoppar - även om jag skulle ha skrubbat dem skinande rena med tvål och nagelborste! Jag tycker att det är äckligt att han ska behöva ha någons fingrar i munnen. Nog vet jag väl att han försöker sätta dem dit och suga på dem, men då får man väl ändå ge honom hans egna händer istället. Nog får han suga/bita på mina fingerknogar ibland, men inte på fingertopparna. Huga, vilken bakteriehärd! Och ändå är jag asnoga med handhygienen!


Kompisen

Igår gick jag, Linus och Molly på en långpromenad med Lisen och Liiam. Vi var borta i en och en halv timma, men vi tog rätt många "stanna och prata-stopp". Det var jättehärligt att komma ut i friska luften. :)

Idag åkte jag och Linus och hälsade på hos dem. Fast det blev inte så mycket att leka för killarna eftersom Linus var jättetrött och ledsen pga det och även Liiam visade sig vara trött och somnade. :)

Jag upptäckte för en stund sedan att det är den 1 mars idag och att jag glömt vända blad i almanackan, så jag vände sida och upptäckte till min förskräckelse att vi hade återträff med föräldragruppen idag mellan 15 och 16. Jäkla skit! Jag ville ju verkligen gå dit och träffa de andra mammorna och papporna med sina små bebisar som ju nu är ute ur mammornas magar. :( Jag måste maila min bm och förklara läget. =(

Snart ska jag och Linus promenera iväg till mamma och pappa. Jag var på Kvantum för en dryg timma sedan och köpte då glutenfri kladdkaka som jag bestämde mig att fara dit med för att fika. :) Och så träffade jag mina mostrar Marlene och Micaela där, så jag bjöd in dem också till mina föräldrar. :D Mamma tyckte att det var helt okej när jag berättade det för henne sedan, men hon blev lite förvånad först när jag sa att jag hade bjudit in dem hem till dem! ^^

Linus somnade i sin gunga för en stund sedan och jag tänkte låta honom sitta där en stund innan vi knatar iväg, men grejen är den att jag nu själv börjar känna mig trött så om vi inte går iväg alldeles strax somnar säkert jag med. :S Nä, nu är det nog bäst att börja röra på sig. :)