Alone in the night without you

Jag saknar dig så himla mycket, Dennis...


Sån är jag!

Jag är en tjej med få, men väldigt nära vänner. Jag klarar inte av relationer som är halvdana. Okej, att jag kan prata med bekanta på stan och på krogen och så, men det är inga jag umgås med och därför säger jag inte allt åt dem och ägnar inte heller hela min själ till dem. Nej, de jag tycker om får veta allt om mig, eftersom jag verkligen kan vara mig själv. De vet att jag kan må dåligt många dagar nuförtiden och då tar de mig för den jag är. Man behöver inte alltid vara på topp. Det är så skönt med de vänner jag har, för de kan jag verkligen prata med och för mig är det viktigt.

När jag träffar någon ny person så känner jag direkt om jag kan lita på dem. Och då kan jag ty mig till dem lite grann. Som med Malin och Sanna. Jag kände direkt att de var såna där snälla tjejer som jag kunde prata med och kände att jag ville bli kompis med dem. :) Och Sofia och jag har varit kompisar så himla länge att vi alltid har pratat om allt. Jessie är min kusin och vi har varit med om ganska mycket genom åren, så henne kan jag prata med och då speciellt om min knepiga biologiska-pappa-relation just eftersom hon vet allt om det.

Jag tycker att det är viktigt att man som kompis kan lita på varandra och finns där för varandra när det är svårt - att man accepterar alla för vilka de är. Jag är en sån där person som bryr mig väldigt mycket om mina nära och kära och hela tiden tänker på dem, oroar mig om det hänt något och så där... Jag är en sån där som blir berörd av andras liv. Jag kan till exempel inte titta på "extreme home makeover" utan att börja gråta när de får ett nytt hus, som de verkligen behöver.. När andra gråter, gråter jag också. När någon är upprörd över något som gjort dem illa, blir jag också det. Dessutom blir jag väldigt glad när andra är det. Sån är jag och jag trivs med det. Hoppas ni trivs med mig med, för det är så det är. :)

Puss!

Svinkallt!

Det är så jäkla svinkallt idag! Vi har två termometrar och jag vet inte vilken som går rätt, men en av dem visar -8.2 och den andra -6.7.... Kallt är det iaf..

Tror ni inte att banken var stängd idag? Det är ju dag före helgdag, så alla tycks vara lediga idag. Jag hade till och med problem att ringa och friskskriva mig till måndag eftersom alla är lediga..

Jag köpte pizza idag. Jag var så himla hungrig när jag åkte från Sofia och mamma och pappa ska inte äta förrän vid halv åtta och jag var hungrig redan vid fem, så jag beställde. Men jag fick inte hämta den förrän efter 40 minuter! Helt sjukt, annars brukar det max ta 17... Nåja, jag gick iaf hem med min pizza och tror ni inte att den var helt bränd, så jag ringde dit och fick hämta en ny... Jobbigt.

Jag funderar på att städa.. Jag känner mig rastlös, men det är så himla rörigt här hemma så jag vet inte om jag har ork att göra något alls.. Dessutom är det helt jäkla freezing här inne också! Bara 20.2 grader. Jag är van vid minst 23, så jag håller alltid på att frysa ihjäl är hemma. Brrr

Ikväll ska jag kolla lite på idol iaf. Nu hoppas jag att den där med de läskiga ögonen åker ut - Robin B, heter han va? Och nu börjar jag faktiskt bli less på Johan Palm också. Han skriker ju sig igenom alla låtar. Då får han vara hur charmig och kul som helst, men det är då ingenting jag gillar att lyssna på hela tiden iaf. :P

Pussokram


Inte på topp

Dennis är i huvudstaden och jag är hemma och är sjuk, borta från jobbet. Jag har inte alls mått bra de senaste dagarna. Det känns som att jag inte orkar med någonting nu. Usch, jag vet vart det här är på väg att leda..... Tur att jag inte jobbar ihelg, för då hinner jag nog repa mig lite tills måndag..

Måste dock gå till banken på en stund och sätta in pengar från farmor och farfar så jag kan betala hyran och lite räkningar.... Suck.. Det verkar som att man ändå inte kan leva på bara kärlek som man brukar säga.. Nej, pengar tycks ha en stor del i det hela. Alldeles för stor del, om ni frågar mig...

Sanna funderade på att komma hit upp i januari och hälsa på. Jag hoppas verkligen att hon kan det, för jag saknar verkligen henne. :) Och Malin. Och Linnea. Och Anja. Och japanen Simon som inte ens tänker komma hem till jul.. Vilken råtta! Fasen att jag inte har er alla här uppe! Jag saknar er så!!

Idag ska jag åka och hälsa på Sofia en sväng hos hon och Johan. Jag har aldrig varit där, fast då har de ganska nyss flyttat ihop också och haft massa att göra där, så det har inte riktigt passat heller. Men nu ska jag dit och kolla läget. :) Fast jag vet redan hur planlösningen ser ut iaf, för Jessie bor i en exakt likadan precis ovanför dem. Haha, det är ju lite komiskt, att mina enda kompisar här i stan råkar bo precis under/över varandra. :)

Förresten, arbetsintervjun som utbildningsassistent gick bra, tyckte jag iaf :) Och vet ni hur det var? Det var tre kvinnor där - Eva-Britt som är kompis med min moster, Ulla, som är mamma till min gamla klasskompis Jonas och Lotta som är mamma till min brors gamla klasskompis. Haha. Jag kände mig ganska hemma där. Hoppas att jag får det där jobbet. :) Att tjänsten bara är 75 % är jättebra för min del, för jag tror inte jag orkar mer just nu. Eller jag VET att jag inte gör det..

Nåja, då är det bara att gå iväg till banken och lägga in de sista stålarna... :P

Pussokram

En ledig dag

Vaknade halv elva med huvudvärk och världens tröttaste kropp, men var ändå på väg till Dollarstore med mamma och Putte efter 40 minuter. Fast innan vi kom dit, hamnade vi på återvinningsmarknaden och där hittade jag ett jättesött blommigt tyg (egentligen är det en gardin med kappa) för 10 kronor. ALLT är superbilligt där! Mamma köpte en gigantisk spegel med ram för en tjuga och ett helt skåp med "stereo" för stenplattor (till pappa). Haha... Putte hade somnat när vi kom tillbaka till bilen... Voj voj.. :D

Vi kom iaf fram till the D till slut. Jag, som inte har varit där på två veckor, var tvungen att gå runt ALLT för att se på alla nyinkomna grejer. :) Men det blev bara ett besök för 80 kronor, och då fick jag en grön, glittrig mössa, svarta glitterjulgranskulor, chockrosa måttsats, en godisask och två påsar med färgglada minimashmallows. :) Det ni, ni som inte har Dollarstore ;)

Jag och mamma fick lämna hem min gnälliga lillebror och åka tillbaka till ÅVM och hämta hennes grejer som nätt och jämnt fick plats i hennes minibil :D Sedan åkte vi till Jysk och drömde oss bort i de suuupermjuka duntäckena som gick bortåt 2000-lappen :S Till sist tog vi en sväng in på Coop och handlade lite mat och den nya scrapbooking-tidningen. Så ikväll ska vi scrappa :) Jag har redan hunnit sortera mina foton från året som student, så jag är fit for fight. :)

Jag har dessutom hunnit baka chokladbollar idag. De ligger där i frysen och bara väntar på att jag ska äta upp dem. hehe. Nu har min underbare pojkvän gjort en kycklingsallad till oss, så nu är det dags för middag!

Pussokram!

Oj, oj, oj

Tre nya bloggare bland mina kompisar. Okej, nya och nya... Vissa har faktiskt skrivit länge, men jag visste inte det förrän nu, så nu har jag lagt till dem i min länklista. :)

Tung dag idag. Det var inte så mycket att göra på jobbet. Det var väääldigt lugnt faktiskt. För lugnt. Och är det för lugnt i 10 timmar blir man väldigt trött! Ja... Jag slutade iaf klockan sex, åkte på affären och handlade och köpte även med mig skrovmål hem. Det tyckte jag att jag förtjänade, även om kanske inte plånboken höll med. Men vad sjutton, IBLAND måste det gå. Visst? ;)

Jag har nyss pratat med Sanna i telefon. Och vi är ju sådana pladdertackor båda två så sätter man oss i ett samtal pratar vi huuur länge som helst! Och den här gången ringde jag... 40 kronor... Skit! Det kändes dyrt... Nåja.. Jag får snåla igen.. =P

Nu ska jag gå och titta på film med Dennis - "Dumpad". Jag hyrde den för 10 kronor och Cissi har sagt att hon älskar den där filmen och de andra i samma stil av samma regissör eller hur det nu var (någonting med samma någonting var det iaf :D ) Den verkar ganska kul iaf. Mycket, mycket bättre än "40 year old virgin" som går på tv ikväll.. Den är verkligen kass! Jag såg den på bio för evigheter sedan, men usch, vad dålig den är! Tips: se inte den, det är inte värt det :)

Och jag babblar på... Jag som skulle gå.. Okej, men imorgon är jag ledig, så då ska jag bara ta det lugnt... och baka massa gott.. Mmmm... Undra om jag närmar mig en viss period...? :D

Pussokram!

Massa, massa mat

Jag sket i det. Jag orkade inte stiga upp med tuppen för att gå till tvättis. Jag har börjat må så dåligt om mornarna (eller hur fasiken man stavar det ordet... hjälp mig Sanna ;) ) och vaknade med huvudvärk idag igen, så jag sket i det. Dessutom tänkte jag att det ju var min sista sovmorgon innan måndag, så nej. :) Men vid halv elva ringde Malle och sa att hon kunde komma då (jag hade nämligen lovat att bjuda henne på havre-hallonpaj) så då var det bara upp och hoppa som gällde. :) Jag struntade dock i att låta de lite halvfrusna hallonen tina helt och sedan rinna av, så när pajen nästan var klar, så KOKADE den! Haha. Nåja, den fick åka ut på balkongen och svalna. Och gott blev det ändå :) Med vaniljvisp till. :)

Tvättisen tog jag sedan, vid tolv och lyckades få en ledig tvättstuga klockan ett också så nu har jag tvättis till klockan sju. Och nu när Dennis är hemma från jobbet igen så får han lov att hjälpa till. hihi.

Just nu håller vi på att laga tre rätter - nästan. En hel rätt och två grunder. :) Vi har gjort kyckling i Uncle Ben's Sweet &Sour-sås och ris till. Med andra halvan av kycklingen har vi gjort små tärningar som vi stekte i curry och hälften av det ska vi ha till en kycklingsallad imorgon och resten till en pizza. Mums! :)

Usch och blä! Imorgon börjar jag klockan sju igen. Ja, på morgonen... En sån där hemsk tid som borde vara förbjuden att börja på. Man borde inte få börja jobba förrän klockan åtta, det borde det vara lag på. Eller hur? ;) Jag ska till dagcentret igen. Det är inte lika kul som att bara vara på gruppboendet, men det får man väl ta när man har morgonturerna.. Fast iofs så blir det nog roligare imorgon, för Matti jobbar visst också då. :)

I helg kommer jag att jobba hela tiden. Från halv åtta till sex. Gosch! Fast det blir bra ob. :)

Nu ska jag äta, för maten är nog klar. :) Puss och kram!

Så fruktansvärt

Det är så fruktansvärt det här med Carolin från Piteå som har varit försvunnen här i Gällivare sedan mitten av september. Ikväll hittade polisen hennes kropp. Jag fattar inte åt vilket håll världen går. Okej, att det finns knäppisar och så. Men mördare, i lilla Gällivare. Helt ofattbart. Ja, det har faktiskt hänt några sådana saker här, men det är så jävla läskigt. Jag fattar inte hur någon kan bli så arg på någon eller tappa fattningen eller förståndet eller vad det nu är man mister, eller kanske aldrig ens har haft, att man går och mördar någon. Jag fattar inte!

Jag tycker så himla synd om mördarens barn! Stackarna! Vilken uppväxt de kommer att få, helt utfrusna hela livet på grund av att deras pappa är en total... ja.. vad man nu ska säga.. Det finns ju inte ens ord för det.

Och Carolins familj. Här ska dottern iväg på en arbetsintervju i Jukkasjärvi och försvinner på vägen dit. Ingen vet någonting om henne, på nästan en månad då spår börjar upptäckas och en man blir anhållen. Ja... Tänk att leva i såda ovisshet och sedan få veta att något monster har mördat henne.. Usch!

Ja, nu är det bara att vänta till presskonferensen som ska hållas imorgon eftermiddag. Då kommer man att få veta hur allt har gått till. Alla kommer att lyssna.

Blogg från sängen

Vet ni? Jag sitter hemma och skriver nu. Ja, så är det. :) Jag fick post från bbb idag om att testa deras 100 mbti-bredband GRATIS i 30 dagar och jag är ju inte dum, så jag kopplade i det på studs och här sitter jag nu. :) Gud, vad skönt! Så innan tiden är ute så beställer vi bredband så vi slipper vara utan sedan :)

Idag var jag ledig och var på Samtalsbyrån och pratade av mig lite om mitt liv och mina funderingar och allt sånt där skit som jag inte vill tynga ner någon annan med. Det var jätteskönt att prata där med en kvinna som jag aldrig träffat förr - och få en utomståendes tankar och så på det jag berättade. Jag lovar, det där var så jäkla mycket bättre än att gå till den där psykologen jag hade i LInköping. Om två veckor ska jag tillbaka med fler problem. hehe

Jag är så jäääkla avis på Malin och Raoul som är i London just nu! Hoppas det bara regnar på dem! Nej, jag skojar bara. Jag hoppas det blir jättebra alltihop och att Raouls ryggskott (som kom väldigt lämpligt dagen innan avfärd) har blivit bättre och att hotellrummet hade badkar... :) Fy sjutton vad kul att vara i London! Jäklars! :) Jag ska också dit någon gång. Jag lovar. Som jag sa till farmor och farfar idag, när jag hälsade på hos dem för att Ove fyllde år, att jag hellre reser till nya resmål och land än att ha min favoritplats och nöja mig med det. Nej, jag vill se allt - nästan. Jag vill kunna säga till alla att jag varit överallt och sett allt. (Jag är lååååångt ifrån, tro mig. Jag har bara varit i Spanien, Polen och Finlands norra delar (och det räknas inte). haha

Imorgon ska jag stiga upp klockan sju och gå till tvättis. Usch och blä! Men jag har inga tankar om att jag orkar vara vaken efter att jag slängt in kläder i de första två maskinerna. Nej, nej. Jag kommer nog somna som en stock och gå tillbaka dit efter minst en timma. :) Det är så himla dumma tider i våra tvättstugor här: en är från 7-13 och den andra från 13-19... Man är ju fast hela dagen och kan dessutom inte tvätta på kvällen, så man måste tvätta en dag då man är helt ledig..... Jäkla skit..

Tror jag ska kolla nya Heroes nu. :) Puss och kram!

Äntligen jobb!

Jag har fått ett tre-veckors vikariat på ett handikappsboende. Så jäkla skönt! Nu vet jag att jag kommer att få pengar i både november och december :) Det kan desutom bli längre tid. Och det bästa är att jag stormtrivs :) Bra va? :) Jag sa ju att det kommer att ordna sig senare, det är bara nu det är lite kärvt, ekonomiskt... Pussokram

Jag blir glad av:

- mina vänner
- min familj
- Ikea
- tjejfilmer
- kärleksböcker
- glada personer
- överraskningar
- att pyssla
- bjuda på nybakat eller nylagat

:)


Råttan

Det gick jättebra på jobbet idag, men det var inte så mycket att göra.. Men det spelade ingen roll, det var kul ändå. Jag åkte till mamma och pappa på min 30-minuters rast och fikade. Sedan fick jag sluta en timme tidigare för att vi var klara :) När jag slutade och åkte hem var Dennis igång med matlagningen så jag hjälpte honom. Det blev strimlat kött med wokgrönsaker och risnudlar. :)

Nu är vi hos Dennis familj och betalar lite räkningar medan Matti jävlas. Voj, voj, sicken jäkla råtta! :D

Jag har förresten postat adressändringarna nyss, så några av er borde få dem snart :)

Nu ska jag fortsätta med nåt annat. pussokram :)

på jakt efter jobb

Igår var jag på bredvidgång på gruppboendet Sjöjungfrun, här i stan. Det var väldigt lugnt och jag trivdes bra med personalen och de brukare jag hann träffa. Idag har jag min andra bredvidgång där. Jag börjar klockan 16 och går till 21.30.

Efter jobbet igår gick jag till arbetsförmedlingen och anmälde mig som arbetslös. Jag fick träffa Soffis pappa Bert, så det var mycket roligare än mina tidigare besök där. :)

Alldeles nyss har jag skickat in en jobbansökan som utbildningsassistent vid Kulturskolan. Det är bara 75 % men det spelar ingen roll, för då är jag ju garanterad lite pengar iaf (om jag nu får det)... Jag hoppas verkligen det. Jag tror jag skulle passa bra på det jobbet.

Imorgon ska jag skicka in ansökningar till ett gruppboende här och som sv/eng-lärare i de senare åldrarna... Den tror jag inte att jag får, men samtidigt är det kanske ingen som är utbildad lärare, och jag har ju åtminstone läst ett år mot det så... Fast gud vad läskigt det skulle vara att jobba som engelskalärare :D - på högstadiet... ojoj.. Jag har förresten börjat få kalla fötter med mitt val av åldersinriktning till universitetet, nu i samband med att jag ska vara so-lärare till högstadieelever två dagar nästa vecka... Shit, vad läskigt. :D Haha. Hoppas det går bra och att de inte slänger ut mig efter fem minuter. :D

Nu ska jag fika med Malle innan jag ska iväg till jobbet. Pussokram!

Trevlig helg :)

Igår kväll var jag och Dennis bjuden till Jessie på middag med hon och Andreas (trevlig kille det där :)). Jess hade gjort potatisklyftor och älgstek med beasås. :) MUUMS!! Sen fick vi glass, kolasås och maränger som var ihoprörd till världens röra, men det var gott som bara den!

Därefter åkte vi hem till Andreas i Sikträsk. Mörkt var det och jag och Dennis var båda två övertygade om att Jessie tänkte dumpa oss där ute i skogen - vi hade aldrig hittat hem igen isf. :) Hos Andreas spelade mitt spel "Rita och gissa". Det var tjejerna mot killarna, och det var jättekul :) Jag och Jess vann (kanske med lite fusk). hehe..

Idag åkte jag och Dennis till Dokkas för att min mammas moster Astrid och hennes man Hugo har fyllt år, 62 resp. 83. :) Där fick vi äta smörgåstårta och dricka te med familjen och släkten.

Nu ikväll bakade jag kladdkaka med minimashmallows och bjöd in Jessie (okej, hon bjöd typ in sig själv) haha. Dennis är hemma och har grabbkväll framför fotbollen på tv. Så han, Simon, Erik och Matti sitter där och dricker öl, äter chips och skriker. Haha. Jag smet hit för att hämta nästa avsnitt av heroes. :) Åh, vad kul jag får när jag går hem sen! :)

Jag ska nog snart kila hem jag :) Fortsatt trevlig helg! Pussokram!

Grädde på moset!

Haha, jag skrev visst i förra inlägget att vi åt "potatisgratäng och klyfypotatis" som Jessie uppmärksammade och tyckte att hon inte varit så borta under middagen och att det väl ändå var potatisgratäng och fläskfilé. Haha, och visst var det det! Tack, Jess! :) Potatis på potatis..... voj, voj!

Äntligen har jag förresten fixat det där med min försvunna bok, Malin! Nu har jag gjort en reklamation och beställt en ny bok - till RÄTT adress. Och det ska visst inte bli några extra kostnader för mig. Puh! =)

Jag är hos mossan och fassan just nu. Mattisen leker runt omkring mig hela tiden. Just nu åker han "basebår" fast han egentligen menar skateboard. Hihi.

När Dennis slutar jobbet klockan sex ska vi till hans familj och fika eftersom svärfar fyllde år i lördags. :)

Ja, det var väl allt! :) Pussokram!

Bara mys

Det har varit en jätemysig helg med Dennis småsystrar. Båda två sov hela helgen. Vi har bakat kladdkaka och scones, tittat på massor av filmer, gjort bokmärken, spel och grattiskort till svärfar som fyllde år igår. Vi har spelat Mario Kart på Wii och två spel som jag fyndade på Röda korset  för 5 kronor i fredags - "Spökslottet" och "Busungarna". Det har varit jättemysig! Igår gjorde vi potatisgratäng och klyftpotatis och så kom min kusin Jessie förbi och åt hon med. :) Elina blev lite blyg då. hihi.

Dennis har fått ett tre-veckors vik. som personlig assistent. Det är skitbra, för så har vi lite pengar säkrade. :) Igår kom han förresten hem med vår nya bil. Åh, jag älskar den! Den har allt! ABS-bromsar, AC, värme i sätena, mugghållare, speglar vid båda sätena fram som DESSUTOM har en lampa som tänds när man öppnar spegeln! WOW!! Det är det bästa, jag lovar! :):):)

Inatt har det snöat och snöat och snön ligger fortfarande kvar, lite iaf. :)

Nu sitter jag och håller på att fixa med lite julklappar som jag är ivrig att börja med. :) Det kommer bli jättebra :)

Ha det så bra! Puss!


Mums!

Idag har jag och Dennis bakat kanelbullar. Jag gjorde de glutenfria och han de vanliga. Mums, vad goda de blev! Direkt när sista plåten var klar sprang vi hit till mormor och morfar med en drös nybakta, varma bullar och bjöd dem. Mormor blev jätteförvånad över att Dennis bakat eftersom ingen av männen i släkten brukar baka. Så han fick bra cred. :) Mickan fick en helt egen påse med glutenfria bullar att ta med till Kiruna så hon har någonting att äta under helgen, och speciellt imorgon när det faktiskt är kanelbullens dag. :)

Snart ska vi äta kycklinggryta här. Jag undrar om vi inte gör fläskfilén och potatisgratängen imorgon istället eftersom vi blir bjudna på mat... Klockan sju ska vi skjutsa Kaddi till en fest i mamma och pappas hus och sedan ska vi lämna bullar till min familj. :) Efter det ska vi hämta tjejerna från partyt hos kusinen. hihi.

Jag känner mig rätt duktig faktiskt. Jag har börjat bokföra allt vi köper, så att vi har kolla på ekonomin och vem som betalar vad och så... :) Det blior intressant med överblicken när månaden är slut. :)

Jag har förresten börjat grunna på vad jag ska köpa i julklapp till alla. Tro mig, det blir toppenbra grejer ;)

Ha det så bra i helg! Pussokram

Allt bra - utom hostan

Usch, jag är så himla förkyld! Jag hostar ihjäl mig! Fy fan! Usch, inatt har varken jag eller Dennis kunnat sova pga min hosta - trots att jag tog hostmedicin två gånger under natten... Och stackars Dennis, för han skulle upp och jobba redan klockan åtta imorse... :( Mamma kom med en mirakelhostmedicin vid tio-tiden och då kunde jag sova i tre timmar utan att vakna. :) Då kanske jag inte får lika stor ångest inatt när jag är dödstrött och tror att jag inte kan somna..

Det snöade imorse. Jag skickade ett mms till Malin och Sanna och sa att det inte alls är höst (eller "hust" som så många där nere säger) längre. Malin höll inte med. :)

Jag fick reda på mitt tentaresultat på PA2 igår. Jag ringde till Matti (Dennis brorsa) och frågade om han kunde kolla det så när han sa att jag fått VG sa jag typ hundra gånger "näe!". Haha, han måste blivit dödsless på att säga "jo!". :) Hihi!!! Jag har fått mitt första vg!! Shit, vad kul! Mitt första vg på universitetet - det högsta man kan få! WOW!! Jag är alldeles till mig! Vilken pepping till att komma tillbaka till studierna sedan :)

Jag och Dennis har köpt en bil. Jag VET att jag sa att vi inte har några pengar och inte visste vad vi skulle göra och tom pratade om att gå till soc (vilket jag verkligen hade vägrat göra).. men jag hade lagt undan tretusen som jag inte tänkt på, på mitt sparkonto så det löser sig :) Ni vet ju allihop vid det här laget att våran bil är en skrothög in i märgen och det har blivit så mycket tjorv med den och det kostar så mycket att fixa allting, så Dennis farmor frågade om vi ville köpa hennes bil - en Volkswagen Bora från 1998 för att hon skulle sälja den. Vi får den för 10.000 (den är i toppskick, med sommar- och vinterdäck och allt) och hos en bilförsäljare hade hon fått 29.000 för den.. Men hon tingade den åt Dennis, så vi ska hämta den från Äijävaara på lördag. :) (och nej, vi behöver inte betala än) :)  Bilen har dessutom alla kriterier jag vill ha - fyra dörrar och sätesvärme! haha. Det blir skitbra! DESSUTOM frågade jag min farmor och farfar om jag får låna pengar till bilen, men det fick jag inte, men jag FÅR 5.000!!!! iiiiih!!!!!! Gud, så snällt!!! :):):) Det ser ut att vända med ekonomin :)

I helg, när Dennis föräldrar ska till Äijävaara, ska Tilda och Elina på partyn (haha) så de ska sova hos oss. (Hoppas jag är bättre då så jag inte smittar dem!) Imorgon är det kalas hos kusinen som blir 9 och på lördag fyller två av Tildas klasskompisar 8 :) Så vi ska mysa jättemycket! Vi ska måla naglarna i läckra färger, baka scones på morgonen, göra bokmärken med glitter och paljetter som vi sedan laminerar och en massa massa annat skoj. :)

Förresten fick jag inte jobbet på ica... Då är det barnomsorgen som gäller. Jag måste bara få tillbaka papperena från belastningsregistret av Rikspolisstyrelsen i Kiruna på att jag inte är en brottsling :) Sedan kan jag jobba hur mycket som helst :)

Jag hoppas vi får råd att ta internet hem till oss så jag kan skriva lite oftare.. Känner att det blir väldigt mycket på en gång annars :)

Pussokram