Raggar tvättmaskin

Jepps.. Jag känner verkligen att det är dags att vi skaffar en tvättmaskin hit hem till lägenheten, speciellt när vi väntar smått. Gud, så skönt det vore att få bort de hemskt stora tvätthögarna som ständigt växer där i toaletten. Att slippa kånka upp och ner tvätten till och från tvättstugan. Det tjorviga är bara att jag inte vet vilken vi ska ta. Just nu ligger Dennis och sover, så jag får gott och väl kolla själv - det är ju trots allt ändå jag som har sista ordet, hehe.

Har ni nåt tips på nån billig och bra maskin? ;)

Craving

Idag har jag varit hemma från jobbet med migrän. Usch och fy! Och under tiden jag låg och försökte vila bort huvudvärken blev jag sjukt sugen på vegetarisk korv! Jag bad Dennis kolla upp om det fanns glutenfri sojakorv någonstans när han slutat jobbet kl. 17. Han hittade på Coop! Yey! Nu har jag käkat min craving-middag bestående av strips och två sojakorvar med ketchup och senap. :) Mums! Tacka vet jag märket Quorn som hade glutenfritt. :)

Snart ska jag kolla på det nya tv-programmet "Herr och fru" på Tv 4. :)

Första bilden på lillhjärtat


Vår lilla älskling i min mage den 19/4 2011, v.14 (13+1) Huvudet är till höger och lillskrutten sträcker upp sin lilla arm. :)


Min gravvemage v.14 (13+1)

Bygger bo

Jag har börjat bygga bo. Det började igår när vi bar upp kassarna från fredagens IKEA-besök och jag började montera ihop vår ANTILOP barnstol. Det var så himla mysigt att få den på plats kring köksbordet att jag bara fortsatte att bygga bo. Inte för att vår bebis kommer att kunna ha den där stolen på länge, länge, men vi har ju faktiskt lilla Nadja som kommer på besök ibland och då har ju hon någonstans att sitta. :) Spjälsängen och vaggan väntar jag ett bra tag med att ta hit från mamma och pappa. Samma sak gäller med att bygga upp vårt SNIGLAR skötbord. De grejerna behövs ju inte än.

Gissa om det är mysigt att ha en färdig IKEA-kasse i klädkammaren med massa fina babygrejer. Där har vi skötunderlag, täcke, kudde, lakan, påslakan, nån leksak och mjukis och lite annat man behöver första tiden. Vi köpte faktiskt också en skötväska på Barnens Hus. Det blev en skötväska från Ryco, en precis likadan som Therese har till Nadja, märkte jag. :) Där inne i klädkammaren väntar också en liten badbalja till vår gullunge. ^^

Igår, när jag var på gång med att göra ett hem av vårt kanske inte helt riktiga hem, fick jag för mig att städa ur klädkammaren. Dennis fick hjälpa till med att ta ut alla våra kassar med sopsortering. Sedan fixade jag till våra DIMPA källsorteringsväskor och gjorde fina bilder till dem. Nu har vi riktigt bra ordning där inne i klädkammaren för  att kunna sortera utan att behöva ha tjugotusen kassar med blandat skräp överallt. :S

Jag har också börjat flytta lite grejer från mittt pysselrum/vårt gästrum/blivande barnrummet. Byrån har hamnat i klädkammaren och fåtöljen hamnade i vardagsrummet eftersom min kusin Jessie sa något smart för kanske ett år sedan, att den nog är jättebra sedan när man har barn och ska amma. :)

Vinterkläderna och vinterskorna har jag packat ner. Sommarkläderna har jag hämtat från förrådet och hängt upp. Jag har börjat rensa ur min byrå på "smalkläder" som jag inte kan använda under graviditeten och där i byrån börjar det eka tomt nu... Idag åker vinterkläderna och smalkläderna ner till källaren och även lite annat som inte behövs här uppe.

Snart ska vi till Dollar Store och köpa vita, ljusa gardiner så att vi får lite sommarkänsla i vardagsrummet. Vi börjar faktiskt få riktigt mysigt här nu, men jag är inte på lång väg färdig med att bygga bo än. :)