Stark och envis - först

Alltså, en grej som är svår att ungå är att jag ofta tycker att någonting ska bli såååå lätt och att jag banne mig ska klara det, så jag går in helhjärtat och absolut inget mindre i det.. MEN så kommer stunden, ganska direkt efter, när jag inser var sjutton det är jag har gett mig in i..... Fy fan, vilken jäkla pärs det är att gå igenom det då. Bort från alla negativa tankar "du klarar det aaaaldrig" till det man egentligen vill uppnå med allt.

Jag insåg en sån grej idag. En grej jag verkligen förberett mig på, men nu när det kom till kritan blev det så mycket svårare än jag nånsin hade kunnat tänka mig. Förstår inte riktigt hur jag ska orka, men jäklars att jag ska. Jag ska minsann klara det! Jag ska nå mitt mål. Så är det!

Efter föreläsningen idag kom jag hem, gjorde lunch och satte mig med Liedman-boken vi ska läsa... och shit, vad trist den är när man inte har lust. Jag somnade och sov i två timmar... Sen var det nästan dags att laga middag.. Fast innan det var jag ju tvungen att piggna till. Det är först nu på kvällen (efter alla tv-program som man bara MÅSTE se :P, är inte sånt konstigt, att allt annat är viktigare än det man måste göra egentligen?) som jag fick någonting gjort med läsningen. Ska försöka läsa lite till innan jag somnar, men det är snart, jag lovar.

Börjar åtta imorgon igen...... Rena döden...... Inte mänskligt alls! Och jag som ska bli lärare, hah! då ska jag ju vara på skolan innan eleverna börjar - alltså INNAN klockan åtta... *suck*

Chockad

Jag vet att jag kan vara lite långsam ibland... men det brukar bero på att jag inte läser några tidningar.. Fast nyheterna på tv brukar jag alltid hinna kolla.. Konstigt nog gjorde jag inte det den här veckan.. Hade jag gjort det hade det inte kommit som en chock i fredags att skådespelaren Heath Ledger har dött i tisdags!

Det sjuka, och varför jag inte riktigt kunde fatta det, är för att Dennis hade en ny bild på sin msn - Heath som Joker i Batman och då sa jag nåt i stil med att "Ja, då kan man ju inte se honom som snygg längre" och Dennis sa nåt i förbifarten, som jag absolut inte hörde, om att han var död..

Senare på eftermiddagen kom vi hem från en promenad och inhandling av aftonbladet (konstigt nog, men det stod om strålning i mobiler, så det var därför) och då läste jag om Heath och efter kanske fem minuter, insåg jag att det stog att han medverkat i massa filmer och avlidit! Och jag fattade ingenting! INGENTING! Det läskiga var att vi hade pratat om honom samma dag, och jag trott att han levde, så det var jättekonstigt att höra att han dött! Mitt i allt! Nog för att resten av världen vetat det sedan i tisdags... Men för mig uppenbarades inte det förrän tre dagar efteråt! Helt sjukt!

Jag lovar, Dennis höll på att bli galen på mig för att jag bara skrek "VAAAAA?!!!!?" hela, hela, hela, hela, hela tiden! Oj, himlars! Fy, vad fruktansvärt! Jag läste nyss lite på nätet om hur det gått till och om hans ex.fru Michelle Williams och att hon var i Sverige när hon fick reda på det... Fy, vad hemskt... Bara 28 år..

När jag pratade med mamma i fredags kväll, visste inte heller hon det förrän den dagen.. För hon hade inte hunnit läsa tidningen när hon haft migrän och så.. så hon var lika chockad hon. Sådan mor, sådan dotter.. Lika efter båda två... :P Vilken fredag!

Idag var jag och Dennis på långpromenad :) Det var jätteskönt, tyckte jag, haha, men inte han. Vi var ute i en timma och promenerade till ett område här som vi inte har sett förut, så det var kul. =) Faktiskt har jag promenerat väldigt mycket nu den här veckan. På torsdag gick jag från stan till universitetet och i lördags blev det en halvtimmespromenad. Och idag blev det en riktigt lång en :)

Imorgon blir det mer promenad, jag och Malin ska promenixa till stan med massa omvägar, för lite extra motion :) Sen ska vi vara duktiga *fniss* men det är en hemlis. =)

Ja, that's the news från mig :) Har tänkt att uppdatera den här lääääänge nu, men blev inte förrän nu, mitt i natten :) Nog är man allt skum ibland =)