Nu ni!

Hallojs rackabojs!

Nu ni, sitter jag vid en riktig dator för första gången på jag-vet-inte-hur-länge. Sedan jag fick min iPhone i juli har jag bara surfat på den. Det har liksom känts så onödigt jobbigt att ta fram det här stora, dammiga åbäket för att printa ner lite ord.. :P Nå väl, NU har jag iaf dragit fram min laptop (var tvungen för att kunna ansöka om studiemedel på csn).

Här hemma i Gällivare är det lite upp och ner för tillfället. Vi håller ju på att förbereda oss inför flytten till vår efterlängtade trea här i stan. :) Gud, vad jag längtar! :) Jag har packat en del, men inte ens i närheten av hälften.. *suck* Eftersom jag har flyttat nånstans kring 15 gånger vet jag hur mycket det är att göra innan flytten, men dock är det väldigt skönt att få rensa ut massa gammal skit(?) som man alltid samlar på sig med tiden.. :S Den 1 oktober får vi iaf flytta in.

Nu på söndag åker jag ner till Härnösand igen. Det blir andra gången av fyra den här terminen. Jag har ju börjat plugga på Mittuniversitetets distansutbildning för Lärarprogrammet. Det jobbiga är att det ju är 75 mil ner dit och att det tar ca 11 timmar med buss... =( Annars är det rätt kul att ha börjat plugga igen för det är så sjukt intressant det jag läser. :)

På torsdag nästa vecka kommer Dennis ner till Härnösand och så åker vi tillsammans ner till Timrå (typ 2-3 mil) på fredagen när mina föreläsningar/seminarier är slut och där ska vi hämta vår nya bil. Oh yeah! Kolla in snyggingen ;)



Sedan åker vi ner till Linköping och våldgästar de små söta trollen Malin & Rolle och träffar massa andra söta filurer. För min del är det bara Sanna som saknas då, men Dennis ska nog träffa Mats, Kardell och Arvid iaf. :) När vi har varit där i några dagar åker vi upp till Sthlm och träffar Lisette, Lars och Axel och får en rundtur i deras nyköpta villa. :) Sedan åker vi uppåt i landet, till Sundsvall och sover en natt på hotell, utforskar fina staden och fortsätter sedan heeeela långa vägen hem till Gällivare där packning och pluggning fortsätter. :)

Molly får vara hos mormor och morfar med morbror Mathias, och kanske även hos farmor och farfar med Pricken. :)

Nu ska jag kolla om min kurslitteratur har hunnit till vår brevlåda. :)

Tjingeling!