Dans

Jag vill också kunna dansa! Jag vill kunna dansa som de gör på tv.. Tänk att kunna röra sig så där i en cha-cha eller samba och allt annat roligt de dansar... Ja, jag tittar på "Let's dance" och mina ben hoppar för fullt här i soffan för att de vill upp och dansa.. Dock hänger de ihop med resten av kroppen och hjärnan som ska komma ihåg och koppla steg, vilket den absolut inte kan. Jag är världens sämsta på kordination.... =(

Lika som bär

Jag tittade nyss på filmen "Matte söker husse" och i den filmen var skådisen Jordana Spiro med. Jag kunde inte låta bli att, under hela filmen, tycka att hon var så otroligt lik den svenska "Skilda världar"-skådisen Claudia Galli. Inte bara till utseendet med alla drag, ansiktsformen, håret och allt annat i utseendet, utan de var så sjukt lika varandra med hur de rör sig och pratar.. Läskigt. Kolla själva upp så får ni se. :) Men jag lovar att man bäst ser det på film/tv och inte på bild :)

Pussokram

Meningslösa stunder

Ibland känner jag att det mesta jag gör är meningslöst. Dessutom måste jag göra om allting hela tiden. Som disken. Var eviga dag går jag igenom lägenheten och plockar smutsdisk som jag tar till maskinen, sköljer av och låter den sköta resten. Sedan väntar jag en stund och när den är klar, öppnar jag luckan och väntar på att grejerna ska torka. En stund senare plockar jag in den torra disken i skåpen och lådorna. Sedan fortsätter dagen att gå och snart är det dags att göra om diskproceduren igen. Om och om igen.

Det känns så meningslöst att göra det där hela tiden. Och lämnar man smutsdisken en dag utan att diska, då är det kaos på tre röda och jag lovar, det försvinner inte på långa vägar lika fort som det kom. Så det slutar med att jag alltid, alltid, alltid plockar den där j*vla disken fram och tillbaka från maskinen.

Meningslöst, eller vad säger ni?

Och tänk på den där eviga frågan "vad ska vi äta idag?". Ja, vad ska man äta varje dag? Förut har jag haft jättemycket energi till att hitta på massa olika maträtter och till och med haft energi till att laga dem. Nu har jag ingen alls. Men det blir väl så när jag och Dennis sällan är hemma samtidigt till frukost, lunch och middag.. Man tappar helt enkelt inspirationen, tror jag.

Idag gick jag iaf till jobbet, trots att jag är förkyld, men man måste ju få pengar till mat och hyra någonstans ifrån, eller hur? :) Jag har ett skift imorgon också. Det blir kul.

Vet ni vad jag blir jätteglad över? Idag, när jag kom tillbaka till jobbet efter att inte ha varit där sedan den 28 december, så blev en av de boende jätteglad och sa att han saknat mig och han kom till och med ihåg vad jag hette. En annan gav mig en kram. :) Det är så mysigt att få cred och få veta att de tycker om mig och uppskattar när jag är där. :) Sånt, mina vänner, är något som är allt annat än meningslöst. :)

Pussokram


Ett roligt nytt år

Det nya året kunde inte ha börjat bättre än vad den gjorde. :) Jag, Dennis, Therese, Jessie och Limpan var här hos oss, spelade tv-spel och Monopol. Drack mousserande vin och åt massa chips, godis och himla god mat - ugnsstekt fläskfilé med potatisgratäng. =) Mums!

Sedan åkte Tess hem och vi andra åkte upp på Kilen och sen på Dundret och kollade på fyrverkerier :) Det var jättekul.

Och i lördags åkte jag och mamma till Happis och gick på IKEA :) ÄNTLIGEN! :) Vi åkte strax efter sju på morgonen och kom hem igen vid halv tolv på natten. :) Men ni som säger att gallerian i Torneå är något att bita i, har nog aldrig sett något större än Norrskensgallerian. haha. Det var ju dödsfjuttigt :) Inget att ha. :D

Jag och Jess har börjat umgås jättemycket på sistone. :) Det tycker jag är helskoj. :) Igår kväll vid halv elva kom hon förbi så tittade vi på film tills vi nästan somnade båda två. :)

Snart kommer mamma, pappa och Mathias hit. Micke ska ha massa kompisar hem och de ska vara i vardagsrummet och titta på film, så det här blir deras tillflyktsort. :) Vet ni? Jag tror min bror håller på att skaffa flickvän - äntligen :) Trodde inte att det skulle ske överhuvudtaget någonsin :) Men det verkar vara någon Erika som är på gång :) *fniss*

Pussokram (från förkylda jag.... :( )