Storasyster Molly ♥

Hej alla glada!

Vet ni vad? Idag har Mollys mamma Kila fått sin andra valpkull. Nu är inte längre Molly yngst av sina syskon. Som det är nu har hon sju småsyskon, men det kan visst bli en till, tror uppfödaren Susanne. :) Hihi, vi är sjukt stolta över Kila och för Mollys skull att hon har fått syskon. ♥

Kolla in de här sötingarna


Mamma Kila efter att första valpen är född.


Valp 1, svart tik


Valp 2, brun hane


Valp 3, svartbrun tik


Valp 4, brun tik


Valp 5, svart tik


Valp 6, svart tik


Valp 7, svart hane


Alla sju valparna. Så himla söta och små!


Jag har visat Molly bilden på hennes första lillasyster, men hon var inte så intresserad och verkar inte förstå någonting av det. :D

Här är den åttonde valpen, men uppfödaren David tror att det kan finnas ännu en eller två till! :O


Valp 8, brun hane


Söta mamma Kila med valparna

Det blev "bara" åtta valpar. De två sista var bara moderkakor, så på sätt och vis hade ju David rätt när han trodde hon skulle ha fler. :)

Sista dagen

Idag var den sista dagen på min vfu. Men, jag har nog helt hundra, nästan, fått en 75 % anställning i just den klassen jag var, som typ "ordningsman" sex timmar om dagen hela tiden fram till jul. Den börjar i så fall efter höstlovet som ju började idag och är en heeel vecka. Så får jag fundera om jag ska fortsätta plugga till just lärare, eller så får jag se vad som händer, men till att börja med ska jag nog satsa på att få klart allt skolarbete ändå, tror jag. Det är väl lika bra att köra på när jag väl har börjat?

Den som lever får se ^^

Vet ni?

En grej jag inte fattar är när man dricker så mycket alkohol att man spyr. Okej om det händer en gång, för då borde man ju lära sig hur mycket alkohol man tål och inte dricka lika mycket nästa gång. Eller? Jag tycker att det är rätt meningslöst att dricka så mycket att man inte kan hålla det kvar i kroppen (den övre vägen :P) och när man ger sig själv black outs från hela kvällen. Näää.. Det är inte alls min stil. Nix pix tjillevix. :P

Ikväll har jag gjort pizza, både glutenfri och med vetemjöl, men båda var från färdig botten. Det blev pizza med skinka på den vanliga och kalkon på min. De hade även paprika, champinjoner, tomat och ananas på. :)

Nu kom min älskling hem från jobbet så då ska jag mysa lite med honom innan jag slocknar av trötthet. Jiiises vad trött jag är. Borde egentligen gå och knoppa.

Natti natt

Feelings

Tjenamoss!

Här sitter jag i nya lägenheten och tittar på Idol och myyyser. Himlars, vad de är bra! Den jag gillar mest är Alice. Hon har en grym röst! :)

Jag sitter här med en himla massa känslor som virvlar upp och ner. Jag känner mig glad och ruggigt kär. Jag känner mig lyckligt lottad och levande. Jag känner att jag är inne på rätt spår med min framtid, både med min lilla familj och mitt framtida yrke i skola. Dock känner jag mig även lite kluven sedan några dagar tillbaka, på om jag har valt rätt inriktning med att bli just lärare. Jag har börjat fundera på om det kanske är fritidspedagog jag borde bli för guuud så mysigt det är när jag måste passera fritids för att komma till lärarkapprummet på skolan, nu under min vfu. Jag riktigt myser när jag går igenom där och ser alla kreativa skapelser av papper, färger, piprensare, lera, textiler, stenar - ja, allt möjligt! :) Det är en så underbar känsla som infinner sig i hela min kropp då. Jag kan inte ens beskriva det!

Ja, jag har så mycket tankar, funderingar och känslor som bubblar inom mig. Minnen smyger fram och tar med sig känslor från förr. Men huvudsaken är iaf att jag är så lycklig där jag är i livet. Visst kan saker och ting kännas lite tungt ibland, men man måste väl ändå försöka vara glad över vad man faktiskt har och även har haft och vara lycklig över att man fått vara med om det man fått? Det och de människor man träffat och lärt känna har ju ändå format oss på något sätt, tror jag.

Jag kände mig riktigt sugen på att få skriva av mig lite nu, eftersom jag känner och tänker så mycket just nu. Dock har jag besparat er på en hel del, vilket jag tror att ni kan vara lättade över. ;)