♥ Åh, vad jag är kär!!! :) ♥

♥♥D♥E♥N♥N♥I♥S♥♥

Kärleken spirar

(... och jag ska försöka bli lite mer aktiv här :))

Äntligen, säger jag till kronprinsessan Victoria och hennes Daniels förlovning som bekräftades idag. :) Tänk, nu får de varandra! =) Åh, så romantiskt! hihi, ja, jag är ett stort fan av filmer med samma tema: prinsessor och kärlek och allt annat tjejigt :)

Och grattis Matti, som har fått en lägenhet på Per Högströmsgatan! Nu blir vi nästan grannar. :)

Idag ska jag och Dennis på revy på folkets hus. Den var jättekul sist vi var, så den är säkert minst lika kul den här gången. :) Det roliga är ju att Johannes Sundelin är med, som vanligt. Det är skitkul att se honom på scenen. :)

Efter revyn ska jag kolla film med Tommy Vingsunds tjej från Göteborg medan han och grabbarna kollar på en fotbollsmatch. Jag och Emma, två sportänkor, får helt enkelt ta och gnälla på dem tillsammans under en lååång film (för matcherna är alltid i en evighet). :)

Jag kanske kikar lite på bokrean på nätet, som har börjat idag. :) Vi har inte så många ställen att köpa böcker på här. Det är inte som att vi har Åhléns eller så, så nätet får duga för min del. :)

Pussokram

Min buddy Axel

hehe, jajemen, jag och Axel har blivit riktiga bundisar nu. :) Trist bara att jag åker imorgon :( Fast det lär inte dröja allt för länge innan jag åker tillbaka hit :)

Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma hos gänget. Det behövdes efter en himla lång dag igår på stan. Då var jag på Indiska och köpte en fönsterlampa, en lykta och ett saltkar. Sedan var jag på Panduro i en och en halv timma (!) helt själv och gick omkring bland allt pyssel. Som att vara i himlen! :) hehe..

Gud, vad jag och Dennis kommer att få fint hos oss nu när jag kommer hem med alla nya inredningsprylar. Ni ska få se sen :)

Idag har jag beställt de grejer från H&M som inte har hunnit komma in till butikerna än. Det blev en kjol, ett linne, en topp, en trekvartsärmad tröja och en baddräkt. Allt för bara drygt 500 kronor inklusive frakt. :) Och det var verkligen på tiden att jag köpte en ny baddräkt, för det har jag inte gjort på åtta år! Men jag tänkte faktiskt börja simma lite nu, eller åtminstone följa med kidzen på plurret :)

Nu ska jag mysa med en stor kopp te här sista kvällen innan jag åker hem igen... :(

Puss och kram!

Ps. Sanna, vad hade du för adress till din blogg? :) kramis


På resa

Nu har jag varit i Stockholm sedan i onsdags för att få miljöombyte och få vila upp mig. Det är väldigt skönt att vara här faktiskt, jag är ensam under dagarna för Lisette och Lars kommer inte hem förrän vid fem med Axel.

I helg har jag varit i Linköping och hälsat på Malin och Sanna. Det var jättekul. =) Jag och Malin hade skitkul på stan under fredagen. Vi åt en underbart god lunchbuffé på kinarestaurangen vid Sf. Mmm, ni måste verkligen prova thai röd currykyckling :) mmm!! Sedan tog vi lite efterrätt: chokladmousse. :) Efter det knatade vi till Karamello och gjorde av med massa pengar på godis.

Vi gick runt lite på affärer också. Jag köpte en lila tröja på Gina, ett par jeans på Cubus och servettringar på Indiska. :) Sedan gick vi på Barista och fikade varsin chokladmoussetårtsbit och jag drack en chailatte. :) Ja, vi åt mest hela tiden :D Men då har ni inte hört allt... :)

När vi kom hem till henne och Raoul gjorde vi potatisgratäng och kycklingfiléer och smaskade sedan på godis medan vi såg "Seven Pounds". Den var jättebra och Raoul skrattade åt mina krokodiltårar. :D Jag och Malin slutade kvällen med att förbränna lite kalorier när vi spelade Wii Sports i flera timmar. (Jag har fortfarande träningsvärk i högerarmen efter tennisen) :D

På lördagen mötte jag Sanna på resecentrum. Vi åkte till Tornby och gick på bland annat Ikea och Skopunkten. På skopunkten hittade jag världens finaste skor till Elina. Hon får dem när jag kommer hem på fredag. :) På Ikea köpte jag ett överkast och en fleecefilt till soffan i köket och lite andra grejer. Egentligen har jag inte köpt så mycket, men ändå är min resväska för liten till min hemresa - och ändå är det bara måndag, så jag har gott om tid att köpa ännu mer fina grejer. :)

Jag och Sanna åkte till henne där vid sex på kvällen och åt en jättegod maträtt som hon kommit på: kokta makaroner med en specialköttfärs på och till sist ost som topping och in i ugnen. :) Mums! Sedan åt vi en chokladmoussetårta :) som hon hade gjort själv och kollade lite halvt på Melodifestivalen, men den var inte alls bra och jag gillade verkligen inte den nya programledaren. :P Så jag hoppade i duschen medan Sanna fyllde i min "Mina vänner"-bok. Sedan kollade vi - okej, mest jag :D - på Wallander Mastermind och smaskade på chips och pratade som galningar. :)

Igår innan jag åkte hem hämtade vi hunden Nellie som Sanna brukar ta hand om och gå ut med och så. :) Tågresan var tråkig och jobbig, men jag lyckades ändå somna så det var skönt, för jag mådde inte alls bra. :(

Idag har jag sovit länge och jag har faktiskt dammsugit hela Lisette och Lars lägenhet. :) Jag funderar på att gå och spela lite "Sing star" på Lars PS :) Jag får passa på när ingen annan är här eftersom det låter förskräckligt när jag sjunger :D

Vet ni, i torsdags köpte jag äntligen de där kopparna med fat som jag la upp här tidigare. De där i rosametallic. :) Jag köpte två koppar med fat på Lagerhaus. :)

Pussokram