Linus önskelista till Tomten!

Linus önskar lite grejer i julklapp och jag tänkte att jag kunde dela med mig av dem här så att alla goa släktingar kan kika på dem och kanske stryka av någonting från listan... ;)


Storkillen som ju har börjat lära sig att äta själv, skulle gärna vilja ha någon ordentlig "äta själv"-tallrik, till exempel den här BabyBjörn-tallriken. :)


 
Linus har ju också börjat tycka om, nej, läs: älska, att dricka välling under natten önskar sig även någon stor nappflaska (såna som rymmer 220 ml). :)
 
 
 

Eftersom Linus ju ska börja på dagis i januari önskar han sig en fin ryggsäck att ta sina bra-att-ha-grejer med sig. Han vill gärna ha en sån här ryggsäck från märket Skip Hop och kanske allra helst apan. ;)
 
 
När det blir dags för dagis, är det även väldigt bra att ha fina mockasiner och anti-halksockar. Därför önskar Linus sig även detta. :)
 
Även gosiga tofflor som Linus kan ha på sig hemma på morgonen och kvällen är något han önskar sig.
 
 
 

Linus ska ju få ett eget rum och då kan det vara bra med en fin dörrskylt som visar vem - eller vad, som bor där inne. Därför önskar han sig en dörrskylt till sitt rum.
 



Det vore ju roligt också, tycker Linus, att ha en fin skylt på väggen inne i sitt rum, som visar att han är prins. Till det ändamålet är den här prins-skylten (som även finns på fot) alldeles perfekt! :)
 
 

När det ändå ska dekoreras inne i Linus nya rum önskar han sig även en sån här fin boklist från märket Kids Concept med motivet Bilen Billy. :)
 

Linus vill väldigt gärna ha en fin mätsticka, till exempel den här från Kids Concept med motivet Bilen Billy. :)
 
 
 
 

Tänk, vad mysigt det vore att ha en stor, mysig matta att kunna leka på i sitt rum. Linus önskar sig en stor fin barnmatta av något slag. Kanske en med något sagomotiv till exempel Nalle Puh, eller den här med Tummen från märket Rätt start? Eller varför inte en vanlig, klassisk bil-lekmatta?
 
 
 
Linus har faktiskt det mesta i leksaksväg då hans mamma är bra på att skämma bort honom med sånt som hon fyndar. Något han saknar är dock en dragleksak, som han kan dra efter sig nu när han ju lärt sig att gå.
 
 


En annan leksak han saknar är en telefon av något slag. Varför inte en mobiltelefon eller en helt vanlig fast modell? Båda dessa är från märket Fisher Price.
 
 
Linus älskar att läsa böcker. Böcker med hårda kartongsidor är roliga eftersom han kan titta i dem helt på egen hand. Favoritinslag i böcker är djur och deras läten samt bilar.
 
Annars är ju pengar ett säkert kort. Släktingar kan säga till om de vill ha hans kontonummer så att de kan sätta in en julklappspeng där. ;)
 
Det var det! Linus tackar och bockar för att ni tagit er tid att läsa hans julklappsönskelista. :)

Kommentarer
Postat av: Liselotte

Fanns ju såna där väskor på dollar förut fast inte ski hop då, men otroligt fina väskor, liiam har ju en uggla vi valde mellan den och apan :)

Svar: Har Liiam en väska från Dollar eller en sån där från Skip Hop? :)
Therése

2012-11-10 @ 17:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback