Shopaholic

Nu tror jag att det har börjat gå utför... ehem.... De senaste dagarna har jag tok-budit och vunnit massor på Tradera och nyss beställde jag även en ny mobiltelefon till mig... :) Fast den ska Dennis betala eftersom han fick dubbel lön nu. :) Äntligen får jag en Nokia igen! Åh, som jag har saknat de telefonerna. :) Nu blev det en 6600 slide, om det nu säger er någonting. :)

Idag har jag vunnit två tv-spel:
Super Mario Allstars + Super Mario World
och
Donkey Kong Country 3

Så nu har jag vunnit dem och Donkey Kong Country (1) och Super Nintendo-konsollen, på inte ens en vecka. :) Och nej, det har inte varit så dyrt, inte om man inte räknar med mobilen, förstås... :)

Aldrig mer får jag vara sjuk en hel vecka! Jag blir ju ruinerad av mig själv och tristessen jag bedövar med Tradera... Som tur är är jag i princip helt frisk nu. Jag kan inte köra ett gympass ännu, men jobba ska jag i alla fall göra imorgon. :) Skönt att komma hemifrån lite. :)

Appropå Earth Hour som var igår, skulle Gällivare Kommun vara med och släcka lamporna en timme för miljön, men det gjorde de inte. Inte ett gatulyse var släckt och gud så många som hade lamporna tända ändå - till och med kristallkronor! Tänk att de inte ens kunde anstränga sig i en jäkla timma... Men det värsta av allt, var att de inte ens hade släckt överallt på kommunhuset! På ett av ställena det lyste (även nu ikväll) var på löne! Jag menar, hallå! Inte sjutton behövdes det vara lampor på där inne vid nio på en lördagskväll! Fy, Gällivare!

Som tur var, var jag och Dennis och mormor och Marlene (morfar är i sthlm) duktiga. Vi var riktigt seriösa och tände inte ens lamporna för att gå på toaletten. :) Om vi hade behövt gå, hade vi ficklampa. :) Resten av rummen vi var i var belysta med värmeljus. :) Det var mysigt.

Men nej, det här med att släcka lamporna en timme för miljön är inte så mycket i det stora hela och därför tänker jag och Dennis på miljön på andra sätt också. Till exempel har vi nästan bara lågenergilampor. Så lite annat får man faktiskt också ta och göra. :)

Sovdax nu :) Pussokram!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Kul att du har fått tag i spelen, får jag komma och spela hos dig? :)



Tack för att du läser min blogg och peppar mig, det betyder mycket! Jag börjar bli frisk nu tror jag, men jag är hemma idag också så jag missar kursintron, men det blir nog bra ändå. Imorgon siktar jag på att gå till skolan.



Skönt att du också verkar må bättre!Jag kanske ringer dig framöver, vore kul att prata lite. Jag behöver också en ny mobil, min dör hela tiden. Grejen är bara att jag inte har någon som helst lust att skaffa en, har inte råd och vill behålla min lilla rosa. Lyxigt att ha en rik kille.



Kul att ni kämpade för Earth Hour, det gjorde jag också i mina feberdimmor. : ) Det var riktigt mysigt att ha bara levande ljus, jag har ju så många ljusstakar och älskar ju ljus. Lovely!



Hoppas att du har det bra på jobbet!

PUSS!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback