Ska folk behöva dö innan allvaret inses?

Vad är det för jävla skit, Gällivare Kommun?! Det är så fruktansvärt dåligt plogat på vägarna här så man blir mörkrädd! Hur kan ni låta det vara så jäkla spårigt och oplogat? Fan, man kan ju inte styra bilarna när man kör för att man sitter fast i spåren. Ska folk behöva dö innan ni tar er i kragen och lägger mer resurser på underhållningen av våra vägar?!

Min kusin, (måste tilläggas:) som är en mycket bra bilförare, körde av sin väghalva idag, på grund av det spåriga underlaget. Hon åkte över på andra sidan av vägen, snurrade runt med bilen och krockade i ett broräcke över en gångtunnel. Allt på grund av att ni är så jävla dåliga på att underhålla vägarna här!

Ironiskt nog hade hon just hämtat och lånat sin morfars (min farfars) bil för att den har mycket bättre vinterdäck än hennes egen. Hon ville vara säkrare på de här dåliga jäkla vägarna. Och ja, hon körde lugnt ändå! Och vad händer? Jo, hon kommer ca 500 meter med den och krockar.

Och civilkuraget för de förbipasserande bilarna existerade inte över huvudtaget! Inte en enda jävla bilist stannade och kollade hur det var med henne! Inte nån, trots att hon hade kört över på motsatta väghalvan och kört in i broräcket. Ingen bil som körde förbi kollade hur hon mådde. Ingen! VA?! Är det inte så att man får skämmas, eller vad? Vad är det för jävla skit när man inte tar reda på hur det är med någon som precis har varit med i en olycka? Det är till och med LAG på att man måste stanna om en olycka inträffar. Och ändå stannade ingen! Vad är det för fel på människor?!

Fy fan vad jag känner mig besviken på kommunen som inte tar hand om våra vägar och på bilisterna som inte ser efter sina medtrafikanter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback