Små, små liv

Igår kväll åkte jag och Molly till Jessie och hälsade på hennes vovve Harry. Det gick faktiskt jättebra. Harry försökte visa att han bestämde och Molly lyssnade. Det var inte något tjafs mellan dem, så det var skönt. Då kunde jag och Jessie kolla på "Familjen annorlunda" och "Spårlöst". =)

Efter besöket där, hämtade vi Dennis från hans föräldrar där han hade kollat hockey (som vanligt :P) och åkte till hans syster Therese, för hennes katt Nora hade precis fött några ungar. :) Nora hade lagt sig på övervåningen i deras hus och hittat en liten gömma som hon tyckte passade bra till födseln. När jag, Dennis och Molly (som var väldigt duktig och inte alls i vägen) kom dit, låg Nora på en madrass och Therese satt bredvid. Hängandes från Noras spenar var tre små, små, små kattungar. En svart och två grå.

En stund senare kom en till. En röd. Nora var så duktig! Hon hade då hållit på i tre timmar och gjorde ju allting själv, men Therese fick vara med ändå. Och även jag fick sitta där utan att det störde henne. :) Det var helt fantastiskt att se när en liten, liten kattunge kom ut och Nora började slicka den ren. :) Och så fort någon av de små ungarna började gny för att de inte hittade/nådde spenarna, blev Nora jätteorolig och fösökte få alla att rymmas. Hon hade såna otroliga moderskänslor. Ni skulle ha sett henne. :)

Ungarnas pappa Theo, verkade ha förstått att han var pappan, för han försökte skydda Nora och de små ungarna. Han tvättade till och med dem! :O :) Men även Mojje, Evas katt, kom och hjälpte till att tvätta Nora, men han höll sig mest undan ändå, för han visste att det inte var hans barn. Theo, den luringen, försökte efter en stunds mysande att sätta på Nora - mitt i födseln! Gissa om Tess blev arg på honom? :) Män.....! :P

Strax efter tolv på natten, när vi hade varit där i drygt en och en halv timma, var vi tvungna att åka hem för Molly behövde få mat. Det hade iaf varit en fantastisk upplevelse att se små, små liv komma till världen. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback