Rastlös

Jag är rastlös! Hemmet ser inte någonstans ut som ett hem och jag har inte alls lust att börja göra någonting åt det. Det enda jag är sugen på är att få sätta upp julgranen och skapa lite julmysigt här, men det går ju inte när det är så här...

Om ca en timma ska vi iväg till min pappa Ove och hälsa på. Jag har ställt in mig på att dricka Ögonblink-choklad. :) Senare kommer Simon hit och då ska vi se på det obligatoriska söndagsnöjet "Beck" och kanske ett avsnitt av "The Walking Dead".

Hoja, imorgon fyller Dennis år och det betyder att jag känner att jag behöver ha det tipptopp här hemma och vara social och ha bakat något gott att bjuda på till de eventuella gästerna. Grabben själv i fråga jobbar ju hela dagen och bryr väl sig ändå inte någonting om att ha det fint hemma om någon kommer eller att ha bakat någon tårta att bjuda på. Äh, jag får väl fixa det, precis som jag alltid gör - både när han och jag fyller år. Tänk om det hade varit han som skulle göra det för en gång skull? :D

Mamma på vift

Dennis är ute på galej med Matti och jag är ensam hemma med Linus och Molly. Marlene har också varit här tidigare. Jag har suttit här i soffan och tittat på filmen "Patrik 1,5" samtidigt som jag har gungat vaggan med foten (vilket jag fortfarande gör). Man får vara bra på att göra flera saker samtidigt när man har en sån här liten knodd. :)

Det blev inte att åka iväg till Kiruna idag eftersom det snöade och var mycket snörök, så jag hoppas att det passar att vi kan åka någon annan dag istället. Jag hade stigit upp redan kvart i åtta i morse för att duscha och äta frukost innan vi skulle åka, men sedan märkte vi att det inte var någon bra idé att fara, så jag ammade Linus och stack iväg till stan och strosade istället. Det var rätt skönt att gå runt själv och kika. Jag gick in på Lindex och just när jag var i provhytten ringde Dennis och sa att Linus hade börjat bli hungrig, så fort som bara den fick jag prova klart kläderna och bege mig mot kassan och skynda hem efter ca en timma på vift.

Det blev ett par baggyjeans, ett par svarta finbyxor och ett rött linne. Summan landade på 747 kronor och nu ikväll fick jag veta av Marlene att jag ju hade 25 % rabatt, men det hann jag ju inte ens tänka på när jag skulle betala, så jag får gå tillbaka på måndag och göra ett återköp och då använda rabatten. Man får ju tänka ekonomiskt när man har en bebis och det är jultider och allt. :)

Imorgon tror jag att jag ska dammsuga och ta fram julgranen och tända både ljus två och tre i adventsljusstaken (nej, jag har varken kommit ihåg eller hunnit tända tvåan i söndags). Imorgon blir dessutom Linus 8 veckor. Tiden flyger iväg! :)

Kiruna

Imorgon är det tänkt att jag, Dennis och Linus ska åka till Kiruna och kika på stan. De har ju öppnat H&M där nångång i år, men jag har ännu inte hunnit vara där. Dock sa min moster Micaela att det inte var någon bra H&M. Typiskt. Men, men.. Vi ska i alla fall åka iväg till vår grannstad, bara 12 mil bort ;), och strosa runt lite på stan och sedan även hälsa på hos Micaela, Fredrik och Leo i deras nya lägenhet. :) Hoppas bara att väglaget och sikten är bra så att vi törs åka!

Gaah!

Jag tror att jag blir galen snart! Finns det ingen som har något tips på vad jag kan ge till Dennis när han fyller år på måndag? Och vad jag kan ge honom i julklapp?

Han önskar ju sig ingenting - precis som vanligt - och jag tycker att det är så jäkla svårt att hitta på någonting till honom. Med honom känns det som att han ju köper det han vill ha, precis som jag också gör och därför önskar han sig ingenting. Jag tycker vi är lite förbi det där stadiet när vi köpte gulliga nallar osv till varandra - de ligger ju bara och dammar ändå! :P

Jag behöver inspiration... :( *SUCK*

Världens finaste hund ♥

Molly är så otroligt supersöt och underbar! För en stund sedan satt Linus i sin babysitter och var ledsen. Då frågade jag Molly "Var är Linus?" och hon tog sitt godis-märgben och gick till honom och la den i hans famn. Hon gav honom det käraste hon har. Aaw! Det var så gulligt att jag nästan smälte! ♥

Och alldeles nyss hade Molly varit där igen och lämnat en bit av sin mjukis-valp till honom. :) Hihi. Det är kärlek, det. Vilken duktig "storasyster" hon är, mammas lilla, fina gumma! ♥

Molly 2 år

Vår lilltjej har redan hunnit bli två år. :) Hon fyllde år den 2 december och det firade vi med att hon fick ett märgben med kycklingfyllning och mormor kom förbi med en liten förpackning med kokt medvurst. :) Snacka om lycka! :) Hihi. Dessutom fick Molly ett sånt där "smart-spel" där man ska leta efter godis på ett spelbräde och måste trycka på rätt "knappar" för att få dem. Den ska vi prova alldeles strax eftersom vi inte hunnit ännu. :)

Åh, vad Molly är fin! :) Min lilla prinsessa. :)

Lilla familjen


Hela lilla familjen.


Linus, papsen och mamsen.


Slutkörd snygging. :)

Fem generationer


Fem generationer. Mormor Jeanette, gammelmormor Birgitta, Linus, gammelgammelmormor Elisabeth och mamma Therése. :)


Fem generationer. Mormor Jeanette, gammelmorfar Bengt, Linus, gammelmorfars mamma Alina och mamma Therése. :)

Linus kompis

Äntligen kan jag lägga ut bilder på kortet som jag gjorde till två kompisars som fick en liten kille i augusti. Varför jag inte kunnat det tidigare är för att vi inte kunnat/hunnit hälsa på dem förrän nu och jag kunde ju inte visa kortet här innan de fick det. :)




Tjock i huvudet

Det är inte klokt vad jag känner mig tjock i huvudet! Mitt minne är lika med noll. Jag glömmer bort vad jag håller på med när jag gör någonting och jag glömmer bort vad det är jag pratar om när jag pratar. Det är sjukt! För ett tag sedan höll jag på att låsa fast matkassen jag just fyllt och köpt på Kvantum, i vagnen när jag lämnade den. Tvätten glömmer jag i maskinen, men lyckas jag komma ihåg att ta ut den därifrån glömmer jag den blöta tvätten i tvättkorgen istället och upptäcker den först timmar senare. Ugnen glömmer jag ständigt i gång och en paj höll på att råka riktigt illa ut... Räkningarna höll jag på att totalmissa att betala i tid (eller överhuvudtaget, egentligen), fast Dennis påpekat det flera gånger. Gaaah..

Hoff! Att vara ensam hemma om dagarna med sonen har satt sina spår. Det enda jag tycks komma ihåg är Linus. Och tur är väl det! :S