Vända sig

Vet ni vad duktig Linus är? Han har redan för tre dagar sedan (den 12/11) lärt sig att vända sig från mage till rygg. :) Gud, vad duktig han är! :) Jag vet inte hur snabbt de brukar lära sig sånt, men jag tycker hur som helst att det är jättehäftigt att han redan kan det. :)

Imorgon blir Linus 1 månad. Gud, vad tiden går fort! Tänk om hans första leende kommer då? Det hade varit häftigt om det kom just på 1-månaders dagen. :) Imorgon ska vi trycka hans hand och fot i lera till en fotoram med avtryck. Den presenten fick han av sin morfar Ove och Mona. Det blir kul att ha ett minne från just den dagen. :)

Vet ni? Jag lyckades faktiskt gå iväg till min mormor och morfar med barnvagnen, Linus och Molly idag. Det var inte alls så svårt när vi väl hade lyckats ta oss ner för trapporna här hemma (vi hade ju liggdelen till vagnen med bebis i, hund i koppel och skötväska att ta ner för två trappor) och lyckats smita förbi Mollys pinnar utanför porten. Sedan gick det jättebra, faktikst. Ja, iaf ända tills vi kom till området där mormor och morfar bor, för då började Mollsan dra som en galning eftersom hon förstod vart vi skulle och ville dit fortare än fortast. :D

Puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback