Kompisen

Igår gick jag, Linus och Molly på en långpromenad med Lisen och Liiam. Vi var borta i en och en halv timma, men vi tog rätt många "stanna och prata-stopp". Det var jättehärligt att komma ut i friska luften. :)

Idag åkte jag och Linus och hälsade på hos dem. Fast det blev inte så mycket att leka för killarna eftersom Linus var jättetrött och ledsen pga det och även Liiam visade sig vara trött och somnade. :)

Jag upptäckte för en stund sedan att det är den 1 mars idag och att jag glömt vända blad i almanackan, så jag vände sida och upptäckte till min förskräckelse att vi hade återträff med föräldragruppen idag mellan 15 och 16. Jäkla skit! Jag ville ju verkligen gå dit och träffa de andra mammorna och papporna med sina små bebisar som ju nu är ute ur mammornas magar. :( Jag måste maila min bm och förklara läget. =(

Snart ska jag och Linus promenera iväg till mamma och pappa. Jag var på Kvantum för en dryg timma sedan och köpte då glutenfri kladdkaka som jag bestämde mig att fara dit med för att fika. :) Och så träffade jag mina mostrar Marlene och Micaela där, så jag bjöd in dem också till mina föräldrar. :D Mamma tyckte att det var helt okej när jag berättade det för henne sedan, men hon blev lite förvånad först när jag sa att jag hade bjudit in dem hem till dem! ^^

Linus somnade i sin gunga för en stund sedan och jag tänkte låta honom sitta där en stund innan vi knatar iväg, men grejen är den att jag nu själv börjar känna mig trött så om vi inte går iväg alldeles strax somnar säkert jag med. :S Nä, nu är det nog bäst att börja röra på sig. :)

Kommentarer
Postat av: Therese

Header gör jag i photoshop, och själva designen fixar jag i stil- och kodmallarna :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback