Helt slut!

Idag har jag ingen energi alls! Jag är så himla trött! Jag orkade inte stiga upp ur sängen förrän klockan ett! Det är helt sjukt vad jag är trött idag! Usch och fy och blä! Jag måste gå och duscha, men har absolut ingen ork till det heller.. Jag undrar om jag kanske inte riktigt är helt frisk ännu ändå..=( Och jag som ska vara med Jessie idag... Nåja, ett litet tag måste jag väl ändå orka.. Och så måste jag till Ica och handla för jag har slut på bröd - baka orkar jag verkligen inte, så då är det lättare att handla... Skit också, vad trist att jag är så här idag! =(

Malin ska iväg

och jag är alldeles exalterad! Haha... Det är typiskt mig att bli alldeles nervös, spänd och förväntansfull även när det inte ens är jag som ska vara med om något. (Fast jag kanske tänker på hur det vore om jag skulle iväg och reagerar så här därför? Snacka om att lura sig själv konstant.) :D

Haha, det är som när mina svågrar Matti och Pontus hade studentbal 2007 och väntade på att åka dit. Då var jag mer nervös än vad de var. Haha, nog är jag allt knasig jag. :D Och nu ska Malin till (jag är avundsjuk så in i norden) Irland med några tjejkompisar. :) Till Irland. Landet där de bästa författarna finns.. Fy sjuttsingen vad jag är avis, Malin. :) Men jag måste få ett vykort därifrån det gröna landet, lova! :)

Jag tror att jag ska kila till sängen och läsa lite ur "The Undomestic Goddess" av Sophie Kinsella (irländare).. Ni ser, de kommer därifrån, de bästa författarna :) Jag måste också dit någon gång. :) Fast nu är mitt största nöje att jag väntar på mitt Super Nintendo (som borde komma snart) och min uuuunderbara mobil som har skickats idag! Iiiiiiih! :):):):)

Pussokram

Massor med jobb

Nu har jag fått massor massor med jobb för april och det är ju skönt :) Då får jag alltså lite pengar i maj också :)

Nu väntar jag och D-boy på Mattisen som kommer från dagis med mamma om en liten stund :) Vi ska vara barnvakt så hon får vila lite. :) Eller så får Kalle Anka vara barnvakt. Vi får se... ;)

Pussokram

Knasig i Firefox

Förresten märkte jag idag när jag lånade min brors dator, att min blogg ser jätteknasig ut i firefox, så ni som har det vet.. :) Annars är den ganska söt faktiskt. :) hehe

puss på er!

Shopaholic

Nu tror jag att det har börjat gå utför... ehem.... De senaste dagarna har jag tok-budit och vunnit massor på Tradera och nyss beställde jag även en ny mobiltelefon till mig... :) Fast den ska Dennis betala eftersom han fick dubbel lön nu. :) Äntligen får jag en Nokia igen! Åh, som jag har saknat de telefonerna. :) Nu blev det en 6600 slide, om det nu säger er någonting. :)

Idag har jag vunnit två tv-spel:
Super Mario Allstars + Super Mario World
och
Donkey Kong Country 3

Så nu har jag vunnit dem och Donkey Kong Country (1) och Super Nintendo-konsollen, på inte ens en vecka. :) Och nej, det har inte varit så dyrt, inte om man inte räknar med mobilen, förstås... :)

Aldrig mer får jag vara sjuk en hel vecka! Jag blir ju ruinerad av mig själv och tristessen jag bedövar med Tradera... Som tur är är jag i princip helt frisk nu. Jag kan inte köra ett gympass ännu, men jobba ska jag i alla fall göra imorgon. :) Skönt att komma hemifrån lite. :)

Appropå Earth Hour som var igår, skulle Gällivare Kommun vara med och släcka lamporna en timme för miljön, men det gjorde de inte. Inte ett gatulyse var släckt och gud så många som hade lamporna tända ändå - till och med kristallkronor! Tänk att de inte ens kunde anstränga sig i en jäkla timma... Men det värsta av allt, var att de inte ens hade släckt överallt på kommunhuset! På ett av ställena det lyste (även nu ikväll) var på löne! Jag menar, hallå! Inte sjutton behövdes det vara lampor på där inne vid nio på en lördagskväll! Fy, Gällivare!

Som tur var, var jag och Dennis och mormor och Marlene (morfar är i sthlm) duktiga. Vi var riktigt seriösa och tände inte ens lamporna för att gå på toaletten. :) Om vi hade behövt gå, hade vi ficklampa. :) Resten av rummen vi var i var belysta med värmeljus. :) Det var mysigt.

Men nej, det här med att släcka lamporna en timme för miljön är inte så mycket i det stora hela och därför tänker jag och Dennis på miljön på andra sätt också. Till exempel har vi nästan bara lågenergilampor. Så lite annat får man faktiskt också ta och göra. :)

Sovdax nu :) Pussokram!


Söta pojkar :)

Haha, nu sitter de här igen - världens gäng med killar (okej, idag är de bara fem) som är helt inne i NHL-09. =) De gör allting samtidigt: skriker av lycka eller sorg, är tysta och koncentrerade och småpratar lite tills någonting händer och alla blir på spänn och börjar skrika. :) Och så sitter fyra av dem och har det gosigt (:D) i vår 3-personers-soffa. Hehe, de är ganska söta ändå. :)

Visst blev det ganska fint på min blogg nu? Jag har ändrat i kod- och stilmallar hela dagen, känns det som, och här är resultatet. :) Kanske finputsar det lite till sedan, men nu är jag less. :) Måste titta till min auktion som går ut om typ 20 minuter... Yes, jag börjar också tro att jag är beroende av Tradera. :)

Puss puss

Ojdå!

Hoppsan! Det slog mig idag att jag inte har varit ut sedan i söndags. Alltså inte utanför dörren ens en gång. Den enda friskluften jag har fått är när jag har vädrat lite från balkongdörren... Jag måste verkligen gå ut en sväng idag, för plötsligt kände jag mig väääldigt instängd. Jag ska kila till mormor och morfar om en stund, tänkte jag. När Dennis hörde det sa han "Ja, då får du ju hela 2 minuters promenad!".. hehe, så då tänkte jag att jag kanske får gå en liten extra sväng. :) Fast grejen är den att, är jag sjuk gillar jag inte att gå ut för att folk kanske inte tror på att jag är det då, typ chefer och arbetskompisar och så om de skulle råka se mig... Så därför håller jag mig inne till allra största mån...

Förresten, jag har vunnit en till auktion på Tradera. Nu har jag ett Donkey Kong Country-spel också. :) Hoppas det inte dröjer allt för länge till, tills min SNES-konsoll kommer hem. :) Just nu håller jag även på att budar på en Super Mario World, så jag hoppas jag får den också. Håll tummarna för mig! :) Dennis säger att jag har blivit beroende av Tradera. Haha, han kanske har rätt... :)

Pussokram

Kladdkaka på beställning

Dennis är den sötaste som finns! Jag frågade lite gulligt om han kunde göra kladdkaka till mig eftersom jag har kvar grädde från igår och då absolut måste ha kladdkaka för att ta slut på grädden. :D Då gick han iväg och gjorde en, medan jag satt fullt påklädd i soffan med fleecetröja och morgonrock för att jag fryser så mycket. Dock har jag ändå inte feber.... Men iaf, åh, vad söt han är! Den blev klar alldeles nyss, men jag tror vi ska låta den svalna lite innan vi hugger in. :)

Så, under tiden borde jag passa på att duscha av mig min förkylning.. Fast grejen är den att jag nästan känner mig sjukare när jag har duschat (nu under veckan) och börjar frysa så in i norden och så... =/ Skumt! Nån mer som brukar börja må skummare efter duschning när man är sjuk? Nåja, det är lika bra att få det bortgjort... Säkert är det bara jag som är knasig. :)

Förresten var jag tvungen att sjukskriva mig för imorgon också (idag var jag ledig), så då har jag varit sjuk sedan i måndags... Jag ska höra av mig imorgon om jag klarar av att jobba under helgen.. Hoppas det. Det är ju ändå mycket pengar man får ihop. Jäkla förkylning som ruinerar mig på min ändå nästan icke-existerande lön :)

Puss


Oinbjudna gäster = inte uppskattat!

Idag fyller min bror Micke 19 år, men jag kan inte komma och hälsa på eftersom jag ju är jätteförkyld (och fortfarande hemma från jobbet) och jag får inte riskera att smitta pappa eftersom han snart ska börja med cellgifterna igen... Och jag vill ju inte att han inte ska kunna ta dem.. =( Så jag får gratta Micke här istället tills jag blir frisk och kan hälsa på tillsammans med Dennis. :)

Tänk att alltid fylla år på våffeldagen... Stackarn.. tror jag :) För man äter ju ändå nog så mycket godsaker när man fyller år - tårtor, bullar, godis... hehe.. Och så våfflor på det! Magen rymmer ju inte hur mycket som helst... :)

Dennis skulle hämta hit Tilda från Dundret vid ett och kom hem med henne och hennes kompis Moa. De sitter och spelar PS3. Klockan ett skulle även Matti och Simon komma, men eftersom Matti började jobba då, skulle det bara bli Simon, och det var ju skönt för min del nu när jag är sjuk. Då berättade Dennis att Simon och David skulle komma och det var väl också okej... Men när Simon kom hade han med sig sin andra brorsa Adam, eftersom David var och simmade. Så det gick väl bra, för de var ju ändå bara två.

Sedan kom David ändå - tillsammans med Jonas någonting OCH en till kille som jag inte känner igen... Och det är inte okej, men vad kan jag göra? Suck... Det är inte kul med så där många på besök när jag är sjuk och orkeslös, inte ser klok ut och är hur sliten som helst... Det är ju inte som att jag kan ligga och vila i soffan (för där sitter alldeles för många för vad den ens rymmer) och i sängen får jag inte heller någon ro eftersom den ligger precis bakom soffan, utan skärmar och ljudisolering... Jäkla skit! Och ett gäng killar som spelar ishockeymatcher på tv-spel är inte direkt tysta och lugna individer... Fast jag borde ha varit beredd på det här, för med Simon och David har det en tendens att nästan alltid bli så här - att de bjuder in sina egna kompisar till oss, utan att ens kolla om det går bra.. :P Dennis får ta och snacka med dem sedan, för så kan de inte göra. De kan inte bara anta att det går bra.

Nu har tjejerna varit tvungen att fly fältet och komma hit in till köket för att killarna har ockuperat teven och tv-spelet... Så nu blev det plötsligt min uppgift att roa dem.. Oj, oj.. För som jag sa, jag mår inte hundra idag... =/ Jag är hungrig och hade tänkt börja göra våfflor till mig och sedan vanliga till Dennis, Simon och tjejerna, men Moa tålde inte dem och Dennis fick ju femziljoner kompisar hit, så jag får se om jag ens orkar göra till mig.. =/ Sedan så vet jag inte om det är en så himla bra idé att göra sånt när man är förkyld...

Äh, vilken skitdag egentligen....


Sjuk igen

Fast det är inte bara lycka idag.. Jag blev jätteförkyld igår. Mattisen smittade mig när jag pussade på honom. Först efter många många pussar kläckte han ur sig "Ja syld" hm...... Voj voj :D Så jag fick sjukskriva mig idag och även imorgon, men på onsdag ska jag banne mig må bättre och orka jobba.

I helg köpte jag totalt 27 par sockar för 200 kronor på marknaden. Hehe. Först 13 par i ett stånd och sedan 14 par en annan dag och i ett annat stånd, så nu är min socklåda lite för liten. :D Men sockar är helt klart det bästa på marknaden! :)

I helg var jag även på förfest hos Marlene från jobbet. Det var jättekul, men jag gick aldrig ut på krogen med hela gänget, för jag började må dåligt, så mamma fick skjutsa hem mig... Fast det var kul så länge det varade :)

Pussokram

Jag vann!

Hihi, jag har just vunnit ett Supernintendo på Tradera! :) Inte så dyrt heller, 420 kronor. :) Iiiiiih! Fast nu måste jag hitta de spelen jag vill ha också, till låga priser, för det följde inte med några, men jag tycker ändå att det var en toppenaffär. :)

Från fotbollsänka till PS3-änka

Hehe, ja, det är ungefär så det är. Idag fick Dennis äntligen sitt PS3, så sedan halv sju sitter han och några kompisar och spelar NHL -09, tror jag. Kul verkar de ha, men inte nog kul för att jag ska tycka att spelet är intressant. :)

Imorgon jobbar jag förmiddag, från kvart i sju till halv elva. Det är visserligen skönt att sluta så pass tidigt, men det hade verkligen inte gjort någonting om jag hade fått ha mitt vanliga skift från halv tolv till kvart över tre istället. Jag kan inte skryta med att jag är morgonpigg direkt... Nåja, det får lov att gå iaf. Skönt nog är jag ledig under helgen, så då hinner jag slappna av.

När jag slutar jobbet imorgon ska jag och Dennis gå på marknaden. Då har den ganska precis börjat, så då är vi nästan först till kvarn. :) Jag säger bara: mot sockarna! :)

Jag tror att jag ska ta och lägga mig och läsa strax. Jag är fruktansvärt trött, så jag kommer nog kunna somna även fast killarna skriker och tjoar vid teven, knappt två meter ifrån. Vi måste verkligen skaffa en skärm hit, så man blir lite avskärmad från tv-hörnan...

Nu försvinner jag in i min bok "The undomestic goddess" av Sophie Kinsella... Pussokram!


Mysfrukost

Åh, vad mysigt! Dennis håller på att göra frukost åt mig. :) Jag börjar jobba först halv två idag så jag har tagit lite sovmorgon. Den var välförtjänt. :) Efter tolv kommer mamma och Mathias hit och fikar. Jag får se till att baka någonting tills dess. Nåt utan ägg, för annars kan inte Tia äta.. Hm, då är kladdkakan struken... =(

Dennis är på helspänn idag. Hans PS3 kommer troligtvis idag, så han kan knappt sitta still. :D Tur att han jobbar till halv elva så jag får se Greys's i lugn och ro. Haha.

Pussokram

Vi ska till Kroatien! :)

Åh, vad allt känns underbart! :) Jag och Dennis har bokat en resa till Kroatien idag. Vi kommer att åka den 6 september och komma hem igen den 13.




Visst ser det härligt ut? :) Åh, vad jag längtar! :) Det blir skönt med lite semester efter att ha jobbat hela sommaren. :)


I söndags beställde Dennis ett PS3 och massa spel. Spelen kom idag och konsollen kommer imorgon. Jag beställde Singstar vol. 3 till mig. Lisette och Lars hade vol. 2 när jag var hos dem i februari och det var jättekul, men jag ville ha lite andra låtar. :)

Undrar ni om vi har vunnit på lotto eller nåt? Hehe, nej, men Dennis blev ju fastanställd så den här månaden får han dubbel lön så då har vi råd att festa på lite. :)

Idag har jag varit hos Fe från jobbet och ylat karaoke i tre och en halv timma! Haha, vi glömde helt bort tiden och så hade hon sjuuuukt många låtar på de där mikrofonerna, så vi sjöng och sjöng och sjöng. Och gud, jag sjöng så mycket att jag många gånger inte hade nog med luft kvar att få fram. :D Och just när jag kommenterade det, att det tog luften ur mig, så var det komiskt nog "Take my breath away" som vi sjöng. Haha.

Till helg är det vintermarknad här. Då ska jag köpa sockar, för mina börjar ta slut efter att jag nött ut dem och varit tvungen att slänga dem. Alltid lika kul dock att köpa sockar på marknaden. Då får man alltid så det räcker och dessutom håller de ganska precis ett år, tills nästa marknad, så man hinner aldrig bli less på dem. :)

På lördag ska jag till Marlene från jobbet klockan två och basta tillsammans med henne, Sofie och Fe från jobbet och några andra damer. :) Sedan ska vi förfesta till typ tio och yla på Fe's karaokemaskin som hon tar med sig dit. :) Sedan ska tjejerna ta in mig på Hela huset gungar på Nex. :) Tjohoo!

Förresten ska jag och Dennis åka till Torneträsk med hans familj och förhoppningsvis min mamma, pappa och Mathias under helgen den 3-5 april. :) Åh, så himla mysigt! Jag hoppas verkligen att mamma och pappa kan komma den här gången, men grejen är den att man ju aldrig vet hur pappa mår när datumet faller in... De har aldrig varit där förut, så det vore jättekul om de kunde komma. Dennis bror Mattias ska förresten ta med sig "nån hemlig tjej" dit bort. Hehe, jag kan nästan slå vad om att det är Emma som han "bara är kompis med". Eller? ;) (Det vore skitkul om det var hon...:) )

Så, nu tror jag att jag har skrivit allt jag tänkte. :) Nu ska jag nog hoppa i kojs, jag har tagit en sömnis, så det är bäst jag lägger mig innan jag slocknar här på tangenterna och skriver nåt knasigt. :)

Pussokram!


Fullt upp

Yes! Min mobil har pipit för sms hela morgonen. Jag har fått jobb mars ut, from imorgon. :) Yey! DÅ får jag en saftig lön i slutet av april. :) Och jag har även blivit vid-behov-vikarie som personlig assistent åt en tjej på dagcenter. Så när Sofie är sjuk/har vab ska jag jobba för henne. Skitkul!

Elina är här och spelar tv-spel med Dennis. Kaddi lämnade av henne när hon skulle till optikern och få ett nytt recept på sin syn. Hon kommer inte vara borta länge, men jag hoppas att jag får behålla Elina några timmar även fast Dennis ska jobba. :) Fast Kaddi är ledig idag, så hon kanske vill umgås med sin dotter själv... :)

Snart kommer Ove och skruvar fast lampan i vårt vitrinskåp. Det blir skönt att få det bortgjort! Den har varit omonterad där på skåpet sedan i höstas, så nu är det god tid att få det gjort. :)

Nu ska jag skriva upp mina jobbtider i almanackan så jag vet när jag ska knega och när jag får vila. :) Undrar om jag jobbar under marknadshelgen?

Pussokram

Syskonkärlek

Tänk att man kan känna sån stark samhörighet och lika känslor med någon man aldrig (som man minns) har träffat, trots att man inte talar samma språk. Tänk att man kan uttrycka sina känslor så bra även fast man inte förstår vad den andre säger när man möts för första gången. När man hittar varandra igen. Tänk att man kan förstå varandra så väl.

Jag tittade nyss på "Spårlöst" och då sökte två av fyra systrar efter sina biologiska Polska föräldrar och en till syster. Föräldrarna levde inte eftersom de dött i en brand för åtta år sedan, men tjejerna hittade iaf sin syster och mormor och morfar plus en himla massa andra släktingar. :) Och när de träffade systern... gud, vad de grät. Och gud, vad jag grät. Det märktes verkligen att de kände samma sak för varandra och att de älskade varandra och som att det med ett "klick" blev rätt igen. Att de blev hela.

Tänk bara hur det skulle vara att träffa ett eget syskon som man saknat och letat efter så länge eller inte vetat att man hade. Jag kan älska fantasera att om jag hade ett syskon någonstans skulle jag älska det även fast jag inte träffat han/hon. Tänk vilken lycka att sedan träffa varandra! Och tänk vad man då lär sig att uppskatta varandra, mycket mer än syskon man haft med sig hela tiden, kanske eftersom man letat och saknat så länge...

Jag har lärt mig under den senaste tiden att uppskatta mina syskon mer - speciellt de äldre (Matte har jag alltid uppskattat, men det är väl för att han är minst och för att jag var så gammal när han föddes). Mikael, 18, och jag bråkade ganska mycket när vi var små, fast det är nog helt normalt tror jag att man kivas en hel del. Patric, 14, blev familjens gullunge när han var liten. Han och Micke umgicks väldigt mycket och jag kände mig ofta utanför eftersom jag var enda tjejen och ofta hade andra intressen än dem. Sedan kom Mathias, 2, och han förde liksom familjen samman på ett bra sätt, känns det som. Han är charmtrollet som får alla att le.



Jag och Micke har fått en mycket bättre relation de senaste månaderna, men det kanske är så när man blir äldre? Att det liksom blir lättare då, speciellt när man inte bor tillsammans och går varandra på nerverna hela tiden? Putte känner jag att jag inte har lika bra koll på, men han är ändå den där mysiga brorsan som kan kramas och så. Det där att prata mer, kommer säkert när han också blir lite äldre. Mathias känner jag mig nästan som en lekmamma för. Det är ju mer en sån relation där man måste ta hand om honom, vilket är jättemysigt. Och han är kul att busa med och lära nya grejer.

Jag har länge saknat att jag inte har någon syster, och det gör jag väl fortfarande ibland, men som tur är har jag ju mina mostrar, som inte alls är mycket äldre än mig, så de känns nästan som systrar. Micaela är bara 25 och henne har jag alltid sett upp till vad gäller allt (i princip). Hon har alltid varit den coolaste mostern med bästa kläd- och inredningssmaken. Jag har alltid försökt efterlikna hennes stil och förut ville jag även lyssna på samma band som hon gjorde. Marlene är 28 och mostern som kan allt om smink, hår, hudprodukter, kläder.. ALLT! Jag har aldrig behövt lära mig någonting om sånt för så fort jag har något problem med blemmor eller nåt så frågar jag henne och då vet hon precis vilken grej jag ska ha, var den finns, vad den kostar och till och med vilken nyans jag ska ha! Hon är en klippa på sånt! Lisette är 35 och den mostern som alltid bott långt borta (som man kunnat resa till och mysa med). Hon är en sån som alltid bryr sig om man har problem eller inte mår bra och som hjälper en med skolan och om man får problem med försäkringar eller sånt. Då kirrar hon det. :)



Och så har jag ju förstås Dennis systrar Therese, 18, Tilda, 9, och Elina, 5, som också agerar lite systrar för mig. :) Så se, jag har visst både "storasystrar" och "småsystrar". :)



Se, jag var ju visst himla lyckligt lottad! :) Pussokram!


Kul att bli påmind om att man finns till

Jag kom på en grej nyss när jag tittade runt på mina kompisars bloggar; att det alltid är kul att bli omnämnd i deras bloggar och att jag nästan läser dem för att leta efter mitt namn, typ som en självbekräftelse för att jag finns.. Jag vet, det är sjukt, men då känns det som att man verkligen finns, alltså att man gör någonting som folk lägger märke till - att man lever... Lämnar lite märken efter sig här i världen... Äh, jag vet inte hur det där lät, eller om ni ens förstod min poäng, men skit samma :)

Dennis är i Luleå med killarna och kollar på hockey. LHF möter visst Frölunda idag, men när jag kollade poängen nyss på tv låg de under med 1-2, så jag tycker synd om killarna (men sch! jag bryr mig inte alls). :) Själv sitter jag här vid dator nu en sväng, innan "Spårlöst" börjar klockan nio. Jessie ringde nyss och frågade om jag ville hjälpa till att packa upp grejer ur kartonger i hennes och Limpans nya lägenhet, men jag orkar inte. Matti har också fått en lägenhet nyss, men det var vattenskador under diskbänken så de ska repa den innan han får flytta in i slutet av månadskiftet (trodde Kaddi). :)

Jag tror att jag var tvungen att möblera här igår eftersom jag känner att vi inte riktigt kan rota in oss i lägenheten när vi inte kommer bo här så väldans länge att det är någon idé att tapetsera om och sånt där (även fast jag skulle vilja sätta vår egen prägel ända upp på väggarna...). Och när så många runt omkring fixar fint i sina permanenta lägenheter känner jag mig lite utanför. :)

Appropå permanent, imorgon ska jag och Dennis gå och köpa hårfärg till honom. Han ska få lite mörkare hår. Själv ska jag köpa den där "Glossy, glossy"-Penelope-pärlemobruna-L'Oreal-hårfärgen. :) Den ser så fin ut så den här gången ids jag inte ta det billigare alternativen. Nu är jag kär i den där färgen. :)

Vid sju-tiden idag gick jag och Micaela på en promenad med hennes hund Leo i snöstormen. Det var inte så farligt kallt och piskande mot kinderna, vi vande oss efter en stund. :) Det var härligt att vara ute och promenera med någon man kan ha ett riktigt samtal med. :) Jag promenerar nästan varje gång jag jobbar till/från dagcenter med en brukare, men det blir inga invecklade konversationer direkt. Och annars går jag inte på promenad med någon... :) Jag ska försöka följa med Mickan varje kväll, men vi får se hur många tv-program som kommer komma ivägen för min duktiga vana. Det är lika bra att erkänna det direkt, för det är så det kommer bli. :)

Idag kom mamma, Mattis och Marlene hem från Kiruna. Mamma och Mathias kommer hit imorgon och hälsar på. Ove ska också komma, så jag får se till att de inte tänker komma samtidigt. :) Separerade föräldrar. Behöver jag säga mer? :)



Nu ska jag prata lite med Malin på msn och sen koka en kopp te till mitt tv-program.

Pussokram!

Världsenergisk

Så energifull jag har varit idag borde jag vara oftare. Jäklars, vad mycket jag har fått gjort! Inte blev det bara städning utan det blev även full möblering. :) Här är lite bilder, men allt är inte med, för det är lite rörigt ännu :D



Fint va? Ni ska få se lite fler bilder nån annan gång :)

För en timma sedan hämtade jag Therese från Tomas och skjutsade henne till mamsen och papsen. =) Det var kul att se henne igen (ganska länge sedan sist) och prata lite. Och gud, så söt kattunge hon har fått! Nora, heter hon, om jag minns rätt? Jag tror det... :) Åh, så liten och söt. :) Jag vill också ha en! Fast då får jag problem, för då kan ingen från min familj komma och hälsa på för alla är allergiska utom jag.. =(

Innan jag hämtade Tess var Jessie här en stund. Då slängde jag in en kladdkaka i ugnen och sedan fikade vi det och te. Det var ganska länge sedan jag umgicks med henne också.. Så det var kul att se henne med. =)

Nu väntar jag på att grabben ska komma hem från jobbet så vi hinner umgås lite innan vi måste sova. Jag jobbar på Fjällbjörkens dc imorgon (nästan som alltid när jag jobbar). Men det är kul, jag trivs där och så mår jag bra av att jobba lite och göra lite nytta här i livet. :)

Kolla in vilket gott fika jag och Jessie gjorde tidigare en gång. :) Mums, va? :)



Pussokram och god natt

Okej, Sanna, jag antar utmaningen :)

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Du får inte skriva samma svar två gånger.
Kopiera till din blogg och utmana andra.

Det här är svårare än du tror!  : )

1. Vad heter du?: Therése
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tall

3. Flicknamn: Tindra
4. Pojknamn: Teodor
5. Yrke: Toppmodell :D
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: Tunika
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Tvål
10. Plats/stad: Torneträsk
11. En orsak att vara sen: Trafikolycka :-o
12. Något man skriker: Tyst!
13. Film: Tigers film
14. Något man dricker: Trocadero
15. Band: Takida
16. Djur: Talgoxe
17. Gatunamn: Tröskaregatan
18. Bil: Toyota
19. Sång: Take my breath away

Nån mer som vill prova? :) puss!


Ledig

Gud, nu har jag jobbat så mycket att det känns jätteskumt att vara ledig. Jag vet liksom inte vad jag ska hitta på... Okej, jag vet att jag borde städa och jag var faktiskt ganska duktig igår och gjorde en hel del, men usch, så mycket det är kvar att göra!! =( Dennis jobbar heeela dagen, så om något ska bli gjort är det jag som får fixa det... Jag kanske borde börja med att dra upp persiennerna och börja dagen, hehe. Jag sitter fortfarande i nattlinne. :)

Mamma, Mathias och Marlene är i Stockholm hos Lisette och gänget ända till på måndag. Jag visste inte att jag var så beroende av dem som jag nu har kommit fram till. Jag känner mig alldeles mammig. Haha. Man får faktiskt vara det ibland, även fast man är 21. :)

Igår tänkte jag kidnappa Tilda och Elina för lite kladdkaka, tv-spel och film, men då hade deras pappa hunnit före och tagit dem till Äijävaara, så jag spenderade min dag med städning och besök hos mormor och morfar och på kvällen kollade jag på Melodifestivalen med pappa. Inte för att det sistnämnda inte var mysigt, men resten av dagen hade kunnat vara mer givande. :D

Jag vet, Simon, jag är världens sämsta kompis som inte har grattat dig på din 22-års dag än.. :( Och du som fyllde år i torsdags.. FY THERÉSE! =( Men det är lite knivigare när du är där långt långt borta, då är det inte så lätt att baka en tårta och röva bort dig ut till krogen. :) Men grattis Simon! :) Jag saknar dig!

Nä, nu är det dags att röra på fläsket och börja städa. :) Pussokram!

Så sant



=)